Proizvodi

Tufnasti pokloni za osmi mart

Tufnasti pokloni za osmi mart
Podeli dalje

Tufnasti pokloni za osmi mart su upravo ono što će vas izdvojiti od drugih i damama pružiti jedan originalan osećaj posebnosti.

Ove godine, poklonite znak pažnje na nešto drugačiji način. Tufnasti pokloni za osmi mart su upravo ono što će vas izdvojiti od drugih i damama pružiti jedan originalan osećaj posebnosti.

Ne znamo kad je prestalo biti poželjno i popularno pokloniti nešto damama za osmi mart tek, biće da živimo u vremenu u kom se to smatra lošim i za osudu. Bilo kako bilo, mi i dalje volimo te slatke znake pažnje i trud velikih i malih muškaraca da nam, i na ovaj dan, ugode.

Ako tražite drugačiji i originalniji poklon za osmi mart ,zavirite u ponudu Tufna studija koji je za ovogodišnji praznik zaista pripremio nešto posebno.

Tufnasti pokloni za osmi mart se sastoje od pažljivo odabranih biljaka u sjajnim Glinka saksijama. U ponudi je kako više vrsta (i dimenzija) biljaka, tako i boja samih saksija. Cene su više nego pristupačne, a u njih je uključena i sadnja, kao i pakovanje sa uputstvom za održavanje.

tufnasti-pokloni-za-osmi-mart-v

Za više detalja i poručivanje ovih tufnastičnih poklona sa dušom, potražite Tufna studio na Facebooku i Instagramu. Dostava na teritoriji Beograda je takođe uključena u cenu.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook