Preporučujemo

Rat svetova – nova hit serija na Fox televiziji

Rat svetova – nova hit serija na Fox televiziji
Podeli dalje

Spremite se sa novi dramski serijal iz 8 delova, pod nazivom Rat svetova, zasnovan na romanu H. G. Velsa!

Ovo je priča o običnim ljudima u neobičnim situacijama, koji nisu samo žrtve  okrutnog rata. Napad vanzemaljaca nije nasumičan. Seme rata posejano je pred našim očima.

Kada astronomi otkriju prenos iz druge galaksije, to je definitivan dokaz inteligentnog vanzemaljskog života. Radnja serije smeštena je u savremenu Evropu, u kojoj je čovečanstvo gotovo istrebljeno nakon razarajućeg napada vanzemaljaca. Glumačku postavu čine sjajni Gebrijel Birn, Elizabet Makgavern, Lea Druker, Nataša Litl, Dejzi Edgar Džouns i drugi.

Autor serijala Rat svetova je Hauard Overman (“Neprilagođeni”, ”Luda glava”, ”Merlin”), pisac nagrađivan BAFTA nagradom. Za produkciju “Urban Myth Films” izvršni producenti su Hauard Overman, Džulijan Marfi i Džoni Keps.

Dok vanzemaljci love i ubijaju sve pred sobom, preživeli su ostavljeni sa najvažnijim  pitanjem: Ko su ovi napadači i zašto su odlučni u nameri da nas unište?

Definitivno, ovo nije priča onakva kakvu je poznajete… Premijera Rat svetova očekuje nas 31. oktobra u 21.00 samo na FOX televiziji.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook