Preporučujemo

Svetski bestseler Atomske navike objavljen i na srpskom jeziku

Svetski bestseler Atomske navike objavljen i na srpskom jeziku
Podeli dalje

Atomske navike, hit knjiga Džejmsa Klira nalazi se među 10 natraženijih na Amazonu i postala je bestseler Njujork Tajmsa.

Bez obzira na vaše ciljeve, Atomske navike nude dokazani metod za poboljšanje svakog dana. Džejms Klir, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije na temu kako formirati dobre navike, kako prevazići one loše i na koji način ovladati „malim” navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

Ova knjiga objavljena je pre 9 meseci, a do sada je prevedena na čak 45 jezika! Verzija na srpskom jeziku objavljena je u izdanju Edukativnog centra FINESA. Knjiga je odmah postala  bestseler Njujork Tajmsa, a već mesecima se nalazi među 10 najtraženijih knjiga na sajtu Amazon. Takođe je bila nominovana za najbolju knjigu na sajtu Good Reads, na kome svoje ocene i recenzije postavljaju čitaoci širom sveta. Posebne pohvale stigle su od strane poznatog sajta i magazina o preduzetništvu Inc., sa opaskom da ova knjiga „zaista menja živote“ i da na brilijantan način opisuje značajne oblasti psihologije.

Džejms Klir kroz ovu knjigu daje jasne smernice kako da se napravi vreme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako prevazići nedostatak motivacije i volje, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspeh, kako se vratiti na put kada se skrene sa kursa, i još mnogo toga.

knjiga-atomske-navike

Knjiga Atomske navike će vas (između ostalog) naučiti da:

  • izgradite sistem  za napredak 1% svakog dana
  • raskrstite sa lošim navikama i držite se dobrih
  • izbegnete uobičajene greške koje većina ljudi pravi prillikom promene navika
  • prevaziđete nedostatak motivacije i volje
  • kreirate svoje okruženje kako biste olakšali uspeh

i još mnogo toga!

Atomske navike mogu da preoblikuju način na koji se razmišlja o napretku i uspehu, kroz alate i strategije koje su potrebne za transformaciju navika – bilo da je u pitanju tim koji želi da osvoji prvenstvo, organizacija koja se nada da će redefinisati industriju ili jednostavno pojedinac koji želi da prestane da puši, da izgubi na težini, da smanji stres ili da postigne neki drugi cilj.

Knjiga je dostupna u knjižarama širom Srbije, kao i na sajtu finesa.edu.rs.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook