Preporučujemo

Urban Sessions koncerti u Beogradu 30. i 31. avgusta!

Urban Sessions koncerti u Beogradu 30. i 31. avgusta!
Podeli dalje

Ne propustite Urban Sessions koncerte krajem avgusta, na kojima nastupaju bend Buč Kesidi i Marko Luis!

U poslednjim danima avgusta Centar Beogradskih festivala – CEBEF organizuje u Beogradu jedinstveni dvodnevni muzički događaj, URBAN SESSIONS, 30. i 31. avgusta na Kalemegdanu, na platou kod spomenika Pobedniku.

Nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara: bend Buč Kesidi (30. avgusta) i Marko Louis (31. avgusta). Oba nastupa počinju u 21 čas.

Ulaznice po ceni od 800 i 1.250 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs, gigstix.com i biletarnicama Ticket Vision-a. Na dan koncerta cena karte biće  1.500 dinara.

buč kesidi urban sessions koncerti
Buč Kesidi

Buč Kesidi je levoruki indi-rokenrol-elektro-disko duo iz Pančeva osnovan 2014. godine sa idejom da uzrdmaju i obogate trenutnu scenu originalnim i najmodernijim rokenrol izdanjima. Najnovijim albumom “Euforija” bend je sebe nedvosmisleno postavio kao predvodnike nove generacije alternativne scene u Srbiji. Njihovi singlovi TIHO i Nema ljubavi u klubu beleže višemilionske preglede na mreži YouTube. Nastupom 30. avgusta “kod  Pobednika” obradovaće svoje brojne fanove koji željno iščekuju njihov beogradski koncert.

marko louis urban sessions koncerti
Marko Louis

Marko Louis jedan je od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih kantautora na našim prostorima, poznat po originalnom zvuku i upečatljivim nastupima uživo.  Njegova muzika privlači pažnju u celom regionu, objavio je četiri studijska albuma i jedan “Live”. Posebno se izdvajaju njegovi hitovi Imao sam ružne sne, Ćutaću i duet sa Lenom Kovačević Kraj. Markovu muziku često nazivaju „Balkan soul“, a koncert pod nazivom “Leto je pobednik” Marko Louis održaće u utorak 31. avgusta.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook