Preporučujemo

Vikend za dame u Ada Mallu

Vikend za dame u Ada Mallu
Podeli dalje

Povodom Dana žena, događaj pod nazivom Vikend za dame održava se 7. i 8. marta u šoping-centru Ada Mall, na poslednjem spratu.

Sve pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, profesionalnom šminkanju, zdravstvenom kutku, druženju sa poznatim ličnostima, popustima, a biće i dosta iznenađenja i za sve ostale posetioce šoping-centra. 

Prvog dana vikenda za dame, moći ćete da se posavetujete sa astrološkinjom Helenom Čupać i saznate šta vas u ovoj godini očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja. Svi koji budu želeli imaće priliku da u okviru zdravstvenog kutka provere svoje zdravstveno stanje. Profesionalni tim „Svi na vagu“ posetiocima će meriti: telesnu masu, pritisak, zatim vitaminski i mineralni sastav organizma, a vršiće se i pregled stopala i kičme. Pored toga, pripadnice lepšeg pola moći će i da uživaju u terapeutskom tretmanu, te jest masaži kompanije Biz Pliz.

Dok se dame opuštaju, mališani će u likovnoj radionici praviti kreativne čestitke za Osmi mart kojima će obradovati svoje najdraže. Na kraju prvog dana, sa posetiocima će se družiti influenserke Mila Vujisić i Milica Novković, kao i poznate ličnosti koje će otkriti svoje male ženske tajne.

vikend za dame

Veoma interesantan program održaće se i 8. marta. U znak dobrodošlice, svi koji vole ukus dobrog vina i uživaju u njemu moći će da degustiraju najbolja vina vinarije Čoka. Na događaju „Vikend za dame“ biće postavljen i kutak za ulepšavanje, u okviru koga će dame potpuno besplatno moći da se našminkaju (kompanija Avon) i srede frizuru (frizerski salon “Češalj i makaze”).

Od 14 časova žene će učestvovati i u radionici “Moćne majice” i kreirati svoju, koju će dobiti na poklon od Ada Malla. Pored toga, nagrade mogu osvojiti i ukoliko učestvuju u brojnim takmičenjima i iznenađenjima koje smo pripremili toga dana.

Jedno od brojnih iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremili su i mališani koji će svoje mame i bake obradovati specijalnim programom. U radionici “Formula za sreću”, koju će voditi pedagog Ivana Zorić, posetioci mogu rešavati projektni test ličnosti, na osnovu kog će saznati zanimljive informacije iz svog života.

Vikend za dame detalji programa

Subota, 7. mart:

  • 14.00-16.00 Astro savetovalište
  • 14.00-19.00 Zdravstveni kutak
  • 15.00-18.00 Likovna radionica za decu
  • 18.00-19.00 Druženje sa poznatim ličnostima i influenserkama

Nedelja, 8. mart:

  • 14.00-16.00 Degustacija vina
  • 14.00-18.00 Kutak za ulepšavanje
  • 14.00-17.00 Radionica „Moćne majice“
  • 15.00-16.00 Dečji program „Mališani čestitaju praznik“
  • 17.00-19.00 Radionica „Formula za sreću“

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook