Preporučujemo

Voli sebe – bez obzira na sve

Voli sebe – bez obzira na sve
Podeli dalje

Voli sebe – jer sve drugo dolazi nakon što uradiš ono najvažnije.

Možda i najvažnija po(r)uka koju svi treba da naučimo, savladamo, usvojimo i primenimo jeste da (za)volimo sebe. Jer, niko to ne moće umesto nas. I niko nas ne može voleti na način na koji želimo, maštamo, priželjkujemo – ako to prvo sami za sebe ne uradimo.

Internet i društvene mreže su puni porukama, motivacijama, preporukama o tome zašto je važno voleti sebe. Samo prošetajte kroz hashtag #selflove i izgubićete se u moru ispisa koji (mahom) svi imaju samo jedan cilj:

prihvatiti sebe kakvi jesmo i da budemo u miru sa tim.

Kao što se kuća gradi od temelja, tako i one osnovne stvari u životu svakoga od nas treba da krenu od samog početka. A to je ljubav prema sebi, prihvatanje svih mana i vrlina koje imamo, pomirenje sa tim kako bismo mi sami imali spokojan život i kako bi nas i drugi doživeli i prihvatili takve kakvi jesmo.

U prilog tome, danas smo na tom istom internetu i društvenim mrežama naišle na jednu divnu, dirljivu i krajnje motivišuću poruku koja dolazi od drage nam Zombijane, koja (između ostalog) kaže:

„Lijepo je kad voliš, ali počni od sebe.“

Ako postoji jedna stvar koju danas treba pročitati, pogledati, usvojiti i primeniti, neka to bude njena poruka (klik na video):

Zombijanin rad, u celosti, možete ispratiti i na njenom Instagram nalogu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook