Zanimljivosti

Animirani prikaz 100 najboljih filmskih citata svih vremena

Animirani prikaz 100 najboljih filmskih citata svih vremena
Podeli dalje

Volite filmove i rado citirate omiljene filmske citate? Onda ćete uživati u ovom animiranom prikazu 100 najboljih filmskih citata svih vremena!

Kako bi to izgledalo kada bi neko 100 najboljih filmskih citata svih vremena okupio na jednom mestu, pa još odlučio da se poigra sa njima? Više ne morate da se pitate to pitanje, već se udobno smestite u svojoj stolici i fotelji i uživajte u onome što smo pronašli za vas!

Nagrađivani britanski animator, Nick Murray Willis poznat je i po tome što svoj talenat prikazuje na višestruko zanimljiv i primamljiv način. Od Formule 1, preko Crvenog Krsta, BBC voditelja, kao i raznih drugih realnih životnih situacija, Nick nam svakodnevno donosi i predstavlja pojave na jedan interesantan i drugačiji način.

Ovoga puta, pažnju nam je privukao projekat 100 najboljih filmskih citata svih vremena u animiranom izvođenju onako kako ih Nick doživljava i vidi.

Kultni filmovi poput Taksi, Forest Gamp, Predator, Ajkula, Gladijator, Sam u kući i mnogi drugi našli su se na Nickovoj sjajnoj animiranoj reprezentaciji:

Pogledajte i javite nam koji vam se od citata najviše dopao, kao i da li se vaš omiljeni filmski citat našao na ovoj animiranoj listi 😊

Ujedno, za više Nickovih vrsnih radova, bacite pogled na njegov sajt, kao i naloge na društvenim mrežama.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook