Zanimljivosti

Čaj od nane je novi šampanjac

Čaj od nane je novi šampanjac
Podeli dalje

viktorija bekamVictoria Bechkam, bivša Spajsica, modna kreatorka i trendseterka otišla je i korak dalje, predstavivši čaj od nane kao novi šampanjac!
 

Victoria Bechkam, bivša Spajsica, modna kreatorka i trendseterka otišla je i korak dalje, predstavivši čaj od nane kao novi šampanjac!
 

Naime, na nedavno održanoj zabavi nakon modne revije svoje nove kolekcije, Victoria je svojim gostima služila čaj od nane umesto šampanjca i ostalih luksuznih pića. Ništa neobično kada je ona u pitanju, budući da već godinama unazad praktikuje upravo dijetu sa čajem od nane.

Osim što ovim potezom postavlja nove trendove, Victoria promoviše i zdrav način života jer je poznato da čaj od nane blagotvorno utiče na stomak, otklanja grčeve i reguliše probavu. Pored toga, nana opušta stomačne mišiće i, uopšte, smiruje čitavo telo, pomaže kod nadimanja i smiruje nervnu napetost. Takođe, ustanovljeno je da pomaže kod menstrualnih tegoba i nesanice.

Videćemo koliko će vremena proći dok i ostale zvezde ne krenu njenim stopama u služenju ovog toplog napitka umesto penušavih mehurića na zabavama i raznim eventima.


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu