Zanimljivosti

Andrej Pejic na naslovnici srpskog Elle

Andrej Pejic na naslovnici srpskog Elle
Podeli dalje

andrej pejic na naslovnici srpskog elleElle je poznati svetski modni magazin koji izlazi i u srpskom izdanju, a poznat je i po tome da za sve godine postojanja, nikada nije imao jednog muškarca na naslovnici. Sve do sada. Ultrapopularni androgeni maneken i naše gore list, Andrej Pejić, upravo je prvi muškarac koji se našao na naslovnoj strani ovog modnog magazina – i to u našem izdanju!

 

Elle je poznati svetski modni magazin koji izlazi i u srpskom izdanju, a poznat je i po tome da za sve godine postojanja, nikada nije imao jednog muškarca na naslovnici. Sve do sada. Ultrapopularni androgeni maneken i naše gore list, Andrej Pejić, upravo je prvi muškarac koji se našao na naslovnoj strani ovog modnog magazina – i to u našem izdanju!

andrej pejic srpski elle

Januarski broj Elle magazina krasi Andrej Pejić sa crnom perikom i od glave do pete obučen u Jean Paul Gaultier garderobu. Zanimljivo je da je upravo sam dizajner poslao tu garderobu specijalno za potrebe snimanja, kada je čuo za čitavu ideju i koncept. Pored toga, unutar samog magazina, nalazi se još Andrejevih fotografija, na kojima je obučen i kao žena – u brendove La Perla i Agent Provocateur; fotografije je radio Dušan Reljin i prateći su deo intervjua koji je ovaj neobični maneken dao.

Ekskluzivno za posetioce OrganVlasti.com, friške taze fotke sa snimanja:

andrej pejić u srpskom elle
andrej pejic intervju
 
 
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu