Zanimljivosti

Anoreksicno smrsao zbog uloge: Jared Leto

Anoreksicno smrsao zbog uloge: Jared Leto
Podeli dalje

anoreksicno smrsao zbog uloge: jared letoŠiroj javnosti poznat po ulozi Jordana Catalanoa iz kultne tinejdž serije My So Called Life, glumac/pevač Jared Leto se na velika filmska vrata vraća ulogom koja, u najmanju ruku, šokira. Evo kako i zašto.

 

jared leto 2012Široj javnosti poznat po ulozi Jordana Catalanoa iz kultne tinejdž serije My So Called Life, glumac/pevač Jared Leto se na velika filmska vrata vraća ulogom koja, u najmanju ruku, šokira. Evo kako i zašto.

Za potrebe uloge u filmu Dallas Buyers Club, a koji snima i u kojem glumi i Matthew McConaughey, 40-ogodišnji (kad pre?!Jared Leto je za mesec dana smršao (kako se spekuliše) preko 20kg! Osim drastičnog gubitka na kilaži, Leto je obrijao obrve i pustio kosu jer u filmu glumi HIV pozitivnu transeksualnu ženu.

Kako sam kaže, prošlo je više od 5 godina od kako je snimio poslednji film, a u scenario i lik žene koji glumi se zaljubio na prvi pogled i to je presudilo – da prihvati ulogu, dovoljno veliku i drugačiju za veliki povratak u filmski svet. Jared Leto se inače poslednjih godina uspešno bavi muzikom, svirajući i pevajući u svom bendu, 30 Seconds to Mars.

jared leto uloge

jared leto kao zena
anoreksicni jared leto

Ovo nije prvi put da glumac/pevač drastično menja svoj izgled. 2006. se, takođe za potrebe filma, ugojio više od 30kg za ulogu Marka Davida Chapmana – Lenonovog ubice.

jared leto kao mark david chapman

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu