Zanimljivosti

Avanture izgubljenog psa

Avanture izgubljenog psa
Podeli dalje

Vodimo vas u avanture izgubljenog psa igračke koji je, zahvaljujući domišljatosti zaposlenih u jednom hotelu, pronašao put nazad do devojčice koja je bez njega ostala.

Priča o izgubljenoj igrački ljubimcu nastala je u Americi, tačnije u jednom hotelu u Ričmondu. Nakon provedenog vikenda polovinom marta, dvogodišnja Allison zaboravila je svog omiljenog plišanog kucu, Ruff Ruffa u hotelu Double Tree by Richmond. Nestanak igračke primetili su tek po dolasku kući, nakon čega je majka odmah pozvala hotel, nadajući se da će dragoceni Ruff Ruff biti pronađen. I tako su nastale avanture izgubljenog psa 😊

Naime, zaposleni u hotelu ne samo da su pronašli zaboravljenu igračku, već su se potrudili da njegov nalazak i dolazak kući bude jedna prava avantura! Zaposleni su tako omogućili da se Ruff Ruff sjajno provede i tokom samostalnog boravka u hotelu, što su dokumentovali fotografijama i propratnim pričama, pre nego što su igračku poslali kući.

avanture izgubljenog psa kraj bazena

Od spavanja u king size krevetu, preko uživanja kraj bazena, korišćenja računara i isprobavanju hotelskih delikatesa, dvogodišnja Allison dobila je jednu divnu priču o avanturama svog izgubljenog psa.

avanture izgubljenog psa i poruka hotela

Lep primer izlaska iz zone uobičajenih radnih obaveza i maksimiziranja odnosa prema klijentima i korisnicima usluga. Nadamo se da vam je ova priča izmamila osmeh makar na trenutak, kao što je i nama 😊 Ako imate ili znate za slične primere, podelite sa nama u komentaru.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook