Zanimljivosti

Blac Chyna ugradila silikone u zadnjicu?

Blac Chyna ugradila silikone u zadnjicu?
Podeli dalje

Da li je Blac Chyna ugradila silikone u zadnjicu i zašto se, uopšte, bavimo ovom osobom i njenim telom?

U srpskom narodu postoji ona stara izreka „Bolje da ljulja nego da žulja“ međutim, u slučaju Blac Chyne, to ljuljanje je shvaćeno malo previše bukvalno.

Starleta koja je široj javnosti poznata po „ugovorenom“ braku sa jedinim sinom iz klana Kardashian imala je više nego zanimljivo fotografisanje povodom Dana zaljubljenih. Na fotografijama koje su objavljene u Daily Mailu, Blac Chyna pozira u dvodelnom kupaćem kostimu koji malo šta ostavlja mašti na volju. Međutim, to nije povod priče.

Povod priče je namerni deformitet tela a koji se ogleda u – pa, jasno vam je, zadnjici pomenute javne ličnosti. Iako sama nikada nije potvrdila ni opovrgnula glasine o estetskoj hirurgiji pozadine, ovo što vidimo na fotografijama se teško može nazvati majkom prirodom. Ako se dvoumite da li je ili ne Blac Chyna ugradila silikone u zadnjicu, nakon ovih parfotografija, sumnje više nećete imati.


Sama činjenica da joj se pozadina ne pomera i ne menja dok leži na pesku sasvim sigurno potvrđuje da pozadina na koju se oslanja ne može biti samo njena.

blac chyna ugradila silikone u zadnjicu, leži na pesku
Sa druge strane, i fotografije koje je prikazuju iz profila jasno stavljaju do znanja da ne postoji vežba koja će od nekad ovakve pozadine


napraviti ovo:

Zašto ljudi to sebi rade? Na stranu trendovi, novac, mogućnosti, sva slava sveta.. Šta je to što se desi u ljudskom mozgu pa poželi da izgleda ovako?

Ako ništa drugo, javne ličnosti imaju odgovornost prema mladom svetu koji ih posmatra i (ma koliko nam to besmisleno zvučalo) i na njih se u gleda. Svesno deformisanje tela zarad – o gluposti – popularnosti, više klikova, podizanja prašine sasvim sigurno ne bi trebalo da bude podstrek generacijama mladih koje dolaze i koje su iovako isuviše nesigurne u sopstveni izgled.

Daleko od toga da imamo bilo šta protiv esteske hirurgije i željom za promenom, međutim, ovo što gledamo kod Chyne i što je sve češći slučaj kod pojedinih javnih ličnosti – vrlo verovatno – ima svoje korene u nečemu što bi mogla biti i psihološka dijagnoza.

Jer, kako drugačije objasniti svesnu želju da se izgleda ovako?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook