Zanimljivosti

Brad Pitt gradi hotel u Hrvatskoj!

Brad Pitt gradi hotel u Hrvatskoj!
Podeli dalje

Umesto u Crnoj Gori Brad Pitt gradi hotel u Hrvatskoj! Donosimo vam sve detalje o izgradnji kompleksa vrednog milijardu i po dolara!

Prema pisanju britanskog Harpers Bazaara, Brad Pitt gradi hotel u Hrvatskoj, tačnije, malom mestu Zablaće u blizini Šibenika. I ne samo da gradi hotel, većčitav luksuzni kompleks koji će – pored luksuznih smeštajnih kapaciteta – imati i golf teren, restorane i prodavnice.

Procene su da će izgradnja ovog luksuznog koncepta koštati oko milijardu i po dolara, a među arhitektama zaduženim za projektovanje nalazi se i poznati hrvatski arhitekta Nikola Bašić.

Pored kompleksa, postoje planovi da se u ovom mestu izgrade i škola i bolnica. Takođe, postoje priče da se restaurira i katedrala sv. Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a a koju je Brad Pitt posetio tokom svoje prošlonedeljne posete Hrvatskoj.

Tačan datum početka i završetka radova nije preciziran, međutim, švajcarski investicioni fond je, navodno, već uložio 70 miliona dolara u projekat, što navodi na zaključak da će radovi uskoro krenuti.

Biće da su državljani Hrvatske manje napadni od crnogorskih, budući da se spekuliše da je upravo nasrtljivost bila jedan od glavnih razloga da Brad Pitt ne kupi nekretninu upravo u Crnoj Gori prošle godine.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook