Zanimljivosti

Courtney Cox i David Arquette razvod na godisnjicu braka

Courtney Cox i David Arquette razvod na godisnjicu braka
Podeli dalje

courtney cox i david arquette razvod na godisnjicu brakaKoliko  treba da si neuviđajan (da ne upotrebim oštriji pridev) na skali od 0 do David Arquette koji podnosi zahtev za razvod na godišnjicu braka? Da, dobro ste pročitali, upravo to je zadesilo glumicu Courtney Cox juče.

 

Koliko  treba da si neuviđajan (da ne upotrebim oštriji pridev) na skali od 0 do David Arquette koji podnosi zahtev za razvod na godišnjicu braka? Da, dobro ste pročitali, upravo to je zadesilo glumicu Courtney Cox juče.
 
Sudeći po pisanju svetskih medija, Arquette je juče konačno predao papire za razvod u kojima je kao razog za isti naveo nepomirljive razlike. Papire je Courtney potpisala još 23. marta, međutim, ostaje nepoznato zašto je David toliko čekao da ih preda – i to baš na datum njihove 13.-godišnjice braka, 12. juna.

Što se tiče detalja oko razvoda, Arquette ne traži alimentaciju niti novac za izdržavanje njihove 8.-godišnje ćerke Coco, ali traži zajedničko starateljstvo nad njom. Takođe, David nema advokata, već će na sudu sam sebe zastupati.


Podeli dalje