Zanimljivosti

Crowne Plaza od 30.12. počinje sa radom!

Crowne Plaza od 30.12. počinje sa radom!
Podeli dalje

Crowne Plaza Beograd, prvi hotel ovog svetski poznatog lanca u Srbiji i regionu, zvanično će početi da radi 30. decembra 2013. godine. Pogledajte detalje o njemu.

Crowne Plaza Beograd izgrađen je potpunim renoviranjem hotela Kontinental. Delta Holding, koji od 2008. godine upravlja ovim hotelom, investirao je u obnovu 40 miliona evra, što je najveća investicija u Srbiji 2013. godine. Zahvaljujući toj investiciji tokom rekonstrukcije bilo je zaposleno više od 1.000 radnika, a otvaranjem hotela stvoreno je još 250 novih radnih mesta.

crowne plaza sobe

Crowne Plaza je brend pod kojim radi 390 hotela u 60 zemalja širom sveta i namenjen je, pre svega, kongresnom turizmu i poslovnoj klijenteli.

Hotel se prostire na 33.000 kvadratnih metara i gostima nudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, poslastičarnicu. Gostima su na raspolaganju fitness i spa centar i najveći hotelski bazen u Srbiji.

crowne plaza hodnici

Lanac Crowne Plaza deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu. IHG posluje kroz 4.600 hotela u oko 100 zemalja. Brendovi IHG su između ostalih i: InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn i drugi. Delta Holding i IHG sklopili su ugovor o menadžmentu koji garantuje da će u ovom hotelu biti u potpunosti primenjeni standardi ovog hotelskog lanca.

crowne plaza restorani


Podeli dalje
Tagovi

Facebook

Zaprati nas na Instagramu