Zanimljivosti

Dečiji film Delfin Berni premijerno prikazan u Beogradu

Dečiji film Delfin Berni premijerno prikazan u Beogradu
Podeli dalje

Novi bioskopski hit za decu sinhronizovan na srpski jezik, igrani film Delfin Berni, premijerno je prikazan u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u Beogradu gde su se u okupili predstavnici medija i poznate ličnosti.

Publici su se poklonila deca-glumci sinhronizacije: Danko Đorđević i Sofija Trifunović, kao i glumci Simona Ćirović i Zoran Stojić, a među posetiocima bili su mladi glumac Đorđe Stojković, voditeljke Jelena Gajšek i Dragana Antanasijević, kao i urednici i novinari brojnih medija sa svojim mališanima.

Sva deca dobila su na poklon frizbije a deset najsrećnijih osvojilo je plažni program Megaplast Inđija, kao i novog kućnog ljubimca – ribice sa akvarijumom koje je obezbedio Akvarijum centar.  Deca su u holu bioskopa imala priliku da vide i pravi veliki akvarijum sa ribicama.

Delfin Berni, Akvarijum centar

Porodična avantura „Delfin Berni“ govori o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Oni otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Deca će se potruditi da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Film je sniman na Floridi u Marinlendu i do sada je prikazan u preko 150 zemalja.

DELFIN BERNI se može pogledati u bioskopima širom Srbije u distribuciji Dexin Filma.

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment