Zanimljivosti

DJ nastupi na Sensation Innerspace

DJ nastupi na Sensation Innerspace
Podeli dalje

sensation izvodjaciBeograd će i ove godine ponovo ugostiti planetarni muzički događaj Sensation, 12. maja u Beogradskoj Areni i očekuje se da, u najmanju ruku, ponovi prošlogodišnji uspeh. Pod koncepcijom Innerspace, ovogodišnji Sensation muzički spektakl okupiće veliki broj izvođača koje vam sada predstavljam.

Beograd će i ove godine ponovo ugostiti planetarni muzički događaj Sensation, 12. maja u Beogradskoj Areni i očekuje se da, u najmanju ruku, ponovi prošlogodišnji uspeh. Pod koncepcijom Innerspace, ovogodišnji Sensation muzički spektakl okupiće veliki broj izvođača koje vam sada predstavljam.
 

Mr. White
Sensation rezident sa belim licem koji uvek započinje zabavu i predstavlja publici novi zvuk karakterističan za ovogodišnju temu, “Innerspace”. Njegov zvuk  doseže do korena haus muzike, a poznat je po tome što može da zagreje i najhladnokrvnije posetioce na podijumu za igru.
Fedde le Grand
Fedde le Grand je, bez sumnje, jedan od najpoznatijih DJ –eva na svetu. Njegov rad u studiju i na živim nastupima postaje deo legende. Biografiju ovog holandskog umetnika obeležila je numera “Put Your Hands Up For Detroit” iz 2006, kada je Fed dostigao svetsku slavu. Ta pesma bila je na prvom mestu u pet zemalja: Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj i Velikoj Britaniji, u kojoj je jako teško proslaviti se ako se ne dolazi sa Ostrva. Stigla su i  priznanja za najbolju andergraund haus numeru, najbolju elektronsku numeru, najboljeg mladog izvođača na IMDA i nagrada “Club Banger” godine na šestoj dodeli klupskih nagrada u Majamiju. Njegove remikse tražili su brojni izvođači, među kojima su najveće zvezde na planeti: Robi Vilijams, Vil Aj em, Madona.
 

Dennis Ferrer
Kada je klupska kuzika počela da ide u pravcu afro-hausa, Ferer se tu našao. A  zatim, kada je počela da prihvata miks tehna i soula, Ferrer je takođe bio tu, kao predvodnik pravca, sa svojim savršenim produkcijama muzike.  Izleda da se elektronska muzika razvija sa razvojem Ferrera: nominovan je za nagradu Gremi za “Dennis Ferrer Objektivity Mix” numere koju je pevala Dido “Don’t Believe In Love”.
Od Ferrera se najbolje tek očekuje. Uz dubinsko znanje prošlosti i konstantni napredak ka budućnosti muzike, Ferer ostaje jedan od najznačajnijih DJ-eva haus muzike, lider i inovator koji uživa u slici koju stvara, ali uvek pomerajući sopstvene granice.

Daniel Sanchez & Juan Sanchez
Umetnici iz Amsterdama, španskog porekla, braća Daniel i Huan predstavljaju pravu strast na sceni. Obojica imaju odlične solo karijere, uz brojne numere i nastupe širom sveta. Kada se udruže na nastupima, pokrenu ceo podijum za igru u tek-haus zvuku.
 

Sunnery James & Ryan Marciano

Holandska verzija Swedish House Mafia  – Sunnery James i Ryan Marciano su energični duo koji kombinuje najbolje vokale  sa brzim haus ritmom. Čini se da njihov fanki haus i trajbal zvuci posebno oduševljavaju posetioce žurki. Ova dvojica najboljih prijatelja  postala su slavna širom sveta po svojoj energiji. Do danas su radili na muzici za Sandera Klajnenberga (‘This Is Our Night’), Kaskejd (‘Dynasty’), a njihov najnoviji remiks  urađen je za numeru Ferija Korstena (‘Ain’t No Stoppin’) koja je objavljena u januaru 2012.

Hardwell

Hardvel je nagrađivani DJ, producent, menadžer, ljubitelj muzike, novo ime na DJMag Top 100 listi, a jedva ima 23 godine. Postepeno je prerastao u lidera mlađe DJ generacije. Njegovi uzbudljivi i sveži nastupi osvojili su publiku širom sveta. Na nastupima, Hardvel je uvek izuzetan, ističe se po svojim izvanrednim tehničkim veštinama, raznovrsnosti muzike, posebnom izgledu i ličnom pečatu. Jedno je sigurno: ovaj novi izvođač će ostati još dugo na sceni.
Ni ovogodišnja tema Sensation-a u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mc Gee-a, koji je oduševio posetioce prošle godine svojom neverovatnom energijom.

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu