Zanimljivosti

Doček Nove 2010 – klubovi

Doček Nove 2010 – klubovi
Podeli dalje

Ponude za ovogodišnji doček su raznovrsne i šarolike. Kako se vreme slavlja bliži, tako euforija i uzbuđenje rastu, traže se adekvatna garderoba, obuća, i šminka; dobro društvo i mesto za super provod. U narednom tekstu, iznosimo Vam ponudu kafića i klubova.
 
 

Ponude za ovogodišnji doček su raznovrsne i šarolike. Kako se vreme slavlja bliži, tako euforija i uzbuđenje rastu, traže se adekvatna garderoba, obuća, i šminka; dobro društvo i mesto za super provod. U narednom tekstu, iznosimo Vam ponudu kafića i klubova.
 
Poznati Sport Cafe u Makedonskoj 4, ove godine poziva na nezaboravan Jeger party, uz mnogobrojna iznenađenja, nagradne igre i poklone. Za muziku su zaduženi Sale Sax bend, sa repertoarom strane i domaće pop muzike i narodnjaka; i DJ Petar Ristić, koji će puštati radio i mtv hits, house, kao i muziku iz ’80-tih i ’90-tih. Cena dočeka u ovom poznatom gradskom okupljalištu je 30 evra za all inclusive ponudu, u okviru koje imate neograničenu konzumaciju pića i švedski sto. Osim toga, moguća je rezervacija barskih stolova (za 5 do 10 ljudi) za 30 evra po stolu, kao i rezervacija VIP galerije ili separea za 30+20 evra=50 evra po osobi, što Vam omogućava poseban meni, sopstveni bar sa pićem i drugo.
Kontakt telefon za bliže informacije i rezervacije: 066/093-653

U Pionirskom gradu, radio TDI u saradnji sa Superstars, organizuju nezaboravan doček na prostoru od 2500 m2, u tri odvojena nivoa i na četiri stejdža, sa čak 12 DJ-eva! Za goste je obezbeđen parking sa zavidnim nivoom zaštite. Cena ulaznica u pretprodaji je 2.5000,00din i obuhvata neograničeno domaće alkoholno i bezalkoholno piće i švedski sto. Cena za VIP ulaznicu je 4.100,00din i, pored osnovne ponude, obuhvata i konzumiranje promotivnih koktela, bogat švedski sto, ponudu toplih jela, priloga i kolača. VIP gostima obezbeđen je poseban ulaz i sopstveno osoblje za posluženje.
Kontakt telefon za bliže informacije i rezervacije: 061/635-18-97             

 
Klub Latino Corazon (nekadašnji KP) u Cetinjskoj br.2, poziva na jedan od najlepših i najorganizovanijih dočeka u svom prostoru! Za muziku su zaduženi DJ Insomnia i DJ Damir, koji će puštati šarolike zvuke – od disko, latino i r’n’b’, preko roka, ex-Yu hitova, do narodnjaka. Pored njih, zabavljaće Vas i trubači. U cenu ulaznice od 35 evra, uključena je neograničena konzumacija bogatog švedskog menija i ekskluzivnih stranih i domaćih pića. Dodatna mogućnost je rezervacija sedećih mesta uz doplatu.
Info tel: 065/51-77-344
 
Red Shoes Cafe (Ada, desna strana, lokal br.7) i ove godine poziva na druženje, ovoga puta sa dva dokazana i vrlo slušana benda „Profesori“ i „Bajka“, koji će svirati pop i rok muziku, domaću i stranu muziku. Ponuda hrane i pića je vrlo raznovrsna i neograničena tokom čitave večeri! Cena ulaznice je od 3499,00din, s’tim što organizatori zadržavaju pravo na izmenu. U cenu je uračunat i ulaz na reprizu, a svi posetioci će, tradicionalno, dobiti na poklon novogodišnji CD.
Kontakt telefoni: 063/421-696 i 064/110-38-66
 
 
Sunset Cafe na makiškoj strani Ade, organizuje doček uz fantastičnu svirku Double Trouble benda i muziku DJ Ćire. Ponuda pića je all inclusive i obuhvata kompletan izbor stranih i domaćih pića, dok je hrana kvalitetna, ukusna i domaćinska – pite, peciva, pečenje i još mnogo toga. Ulaz je besplatan, naplaćuje se barski sto, po ceni od 3.900,00din; sedenje je 5.500,00din.
Informacije i rezervacije na: 063/807-32-10
 
 
Klub Verige najavljuje spektakularni doček, za domaće i internacionalne goste, koje će zabavljati popularna mlada zvezda pop-folk estrade, Damir Handanović, sa Live Bendom i uz podršku DJ-a. U cenu ulaznice od 30 evra, uračunata je kompletna ponuda domaćeg i stranog pića i koktela, kao i hrane u neograničenim količinama.
Informacije na telefon: 062/55-99-33
 
Party Team poziva na izuzetni doček Nove godine u novom klubu Maximus, koji je kopija rumskog Colosseum-a i najlepši klub na Balkanu, sa smeštajnim kapacitetom za 2500 ljudi! Na dva stejdža, zabavljaće Vas grandiozni Maxi bend i sedam beogradskih DJ-eva, jedan iz Grčke i jedan iz Slovenije. Cena karte je 35 evra i obuhvata neograničenu konzumaciju domaćih pića i reprizu, dok će strana pića biti služena op sniženim cenama (100-150din). Klub je smešten u centru grada, Makedonska 4.
Kontakt telefoni: 064/444-68-68 i 061/623-53-03
 
 
Klub RICH (bivši Cabaret Rose) upriličiće najotmeniji doček, uz fantastične pevače Igora Popovića i Aleksandru Jevremović, uz podršku Rich benda i sexy dedamrazice. Pored njih, podršku će pružati i dva DJ-a, koji će u pauzama puštati najveće hitove house i r’n’b muzike. Domaće piće je besplatno i služi se u neograničenim količinama, dok će se strana pića i kokteli služiti po sniženim promotivnim novogodišnjim cenama. Za hranu je zadužen ekskuzivni restoran „Ocean Rose“  i obuhvataće bogat švedski sto u posebnom delu kluba, dok će separei i barski stolovi imati svoja posluženja. Cena karte je 40 evra i može se kupiti u samom klubu, u ulici Vase Pelagića 54, na Senjaku.
Kontakt telefoni: 063/111-11-63 i 063/111-11-64
 
 
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu