Zanimljivosti

Dosla do posla zahvaljujuci pogresno poslatom mailu

Dosla do posla zahvaljujuci pogresno poslatom mailu
Podeli dalje

dosla do posla zahvaljujuci pogresno poslatom mailuŠta se desi kada, umesto svoje biografije i propratnog pisma pošaljete smešnu fotografiju neke poznate ličnosti, na svojoj je koži osetila 20godišnja devojka iz Kanade, a evo o čemu se radi.

Šta se desi kada, umesto svoje biografije i propratnog pisma pošaljete smešnu fotografiju neke poznate ličnosti, na svojoj je koži osetila 20godišnja devojka iz Kanade, a evo o čemu se radi.
 
Početkom jula, Vanessa je poslala mail univerzitetu York, aplicirajući za radno mesto administrativnog asistenta u letnjem periodu i, umesto da pošalje svoj CV i propratno pismo, slučajno je zakačila smešnu fotku Nicolasa Cagea (kakav način da se istakneš u moru poslatih CV-jeva). Ovu, u poslovnom svetu ozbiljnu grešku, otkrila je tek nakon slanja maila, a tada je već bilo kasno. Svoju brljotinu je podelila sa followerima na Tumblr blogu i postala zvezda preko noći!
 
nicolas cage prijava za posao

Vrlo brzo, mediji su se zainteresovali za nju, o ovoj simpatičnoj grešci su pisale i razne novine, a imala je i intervju za radio Toronto. Pored toga, stekla je oko 1000 novih followera na blogu, kao i dve nove ponude za posao!

O tome kakvi su poslovi u pitanju i da li će i koju ponudu prihvatiti, ostaje da pratimo na Buena Stardis Tumblr blogu.
 
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu