Zanimljivosti

Fetiši poznatih

Fetiši poznatih
Podeli dalje

Ako visoke temperature nisu dovoljne da vas zapale, fetiši poznatih sigurno hoće!

 

O zvezdama se piše sve i svašta, “lovi” im se svaki korak, kao da su životinje, čuči im se ispred domova/hotela/restorana u potrazi za što boljom vešću i fotografijom; ide se tako daleko da se uveliko raspreda o njihovim seksualnim partnerima, apetitima, fetišima… Malo smo istražili i evo šta smo saznali za Vas.

 

Fetiš stopala

 

Poznati scenarista i režiser Kventin Tarantino u više navrata je pomenuo kako voli ženska stopala, mada ne bi otišao tako daleko, nazivajući svoju sklonost fetišom. Kako onda, pitamo se, nazvati osobu koja ima (ako je verovati glumici Umi Turman) zavidnu kolekciju fotografija (uključujući i njene), u krupnom planu, ženskih stopala? Osim Tarantina, sklonost ka ovom delu tela, dele još i: Tomi Li (Pamele Anderson bivši/sadašnji/večni muž), koji je izjavio da njegova sklonost ka stopalima potiče od njegove majke, bivše mis Grčke (?!); Merilin Menson (koji je svoju sklonost obelodanio u nekoliko video spotova; a Džena Džejmison je u svojoj autobiografiji priznala da joj je ljubio stopala tokom seksa) i njegova bivša žena Dita Von Tiz, koja naročito voli da joj obožavaju i celivaju stopala; Dejvid Boreanaz (neodoljivi Anđeo iz serijala Bafi: isterivačica vampira), koji ima vrlo naglašenu sklonost ka stopalima i njihovom detaljnom i svakodnevnom održavanju, ide tako daleko da ne voli nijednu drugu boju laka sem prirodnih tonova i najveća želja mu je da bude dobro zadovoljen stopalima (??!?). Ko bi rekao?
 
Muškarci koji nose žensku odeću
 
Nik Lašej, nekadašnji pevač dečačkog benda “98 stepeni”, voditelj, TV lice, bivši muž Džesike Simpson, ima fetiš da nosi ženski obuću kojom šeta  po kući, jer ga to “dodatno pali”. Svojevremeno  je slično priznao i Dejvid Bekam, naime, voli da u privatnosti doma svoga, šeta odeven u veš svoje žene, a na pojedinim utakmicama je nosio njene gaćice ispod dresa. Američki televizijski i radijski sportski komentator, Marv Albert, je postao naročito poznat nakon velikog suđenja 1997., na kojem je otkriveno da je štošta radio noseći ženski veš, uključujući prebijanje, sodomiju i vezivanje, korišćenje ženskih usta kao toalet i ostale bizarnosti.
 
Vodeni sportovi
 
Ljubitelji vodenih sportova (seks uz uriniranje!!!) su pevač i bivši dečko Dženifer Aniston, Džon Majer i Riki Martin, koji vole da uriniraju po partnerima; reper R. Keli, koji je bio optužen za seks sa 14-ogodišnjom rođakom, koji je uključivao i “zlatno tuširanje” (još jedan naziv za ovu vrstu fetiša).
 
Sado-mazo igre
 
S&M fetiš upražnjavaju, između ostalog, Ejmi Vajnhaus (kod nje više ništa nije iznenađujuće), koja je potpuna zavisnica pljeskanja po zadnjici; Anđelina Džoli je (u preBred vreme) bila ljubitelj pljeskanja, vezivanja, upotrebe noža tokom predigre, biseksualnih igrica i slično.

Boj Džorž, izgleda, toliko voli S&M igre, da koristi svaku priliku da ih praktikuje, čak i za vreme foto snimanja, isceniranog kako bi se iživljavao (kako žrtva navodi) na razne načine. Kako je u optužnici stajalo, flažno oto snimanje se pretvorilo i višesatne sado-mazo orgije, u kojima je jadni mladić bio vezivan, bičevan, kačen na kuku i slično. Model je iz kuće poznatog pevača uspeo da pobegne u ranim jutarnjim časovima. Pevač je zbog ovog čina kažnjen sa 15 meseci zatvora, krajem prošle godine.

 
Želite li probati nešto novo u svom seksualnom životu? U jeku ove svetske ekonomske krize, ispujnenje fantazija je bar (uglavnom) besplatno i avanturistički nastrojeno. Pa, ko voli nek’ izvoli!


Podeli dalje