Zanimljivosti

Film Otrovna ruža u bioskopima od 11. jula

Film Otrovna ruža u bioskopima od 11. jula
Podeli dalje

Džon Travolta i Morgan Friman zaigraće po prvi put zajedno u filmu Otrovna ruža koji će od sutra početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Pred nama je ostvarenje koje se dugo čekalo! Džon Travolta i Morgan Friman u napetom trileru koji će držati vašu pažnju. Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a ustvari je okoreli kockar i alkoholičar.

Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, veći i sa svojoj mračnom prošlošću.

otrovna-ruža-džon-travolta

Scenario za film Otrovna ruža napisan je na osnovu istoimene knjige Ričarda Salvatorea. Salvatore je i jedan od scenarista filma zajedno sa piscima kultnih filmova Midnight Run i Bad Boys.

otrovna-ruža-morgan-friman

Odličnu glumačku podelu ovog trilera predvode Džon Travolta i Morgan Friman, uz Brendana Frejžera, Famke Jansen i druge. U filmu se još pojavljuje i Ella Bleu Travolta, ćerka Džona Travolte i Keli Preston.

Iako nije dobio najzahvalnije kritike, film vredi pogledati ako ništa drugo, a ono zbog zanimljive priče i sjajnog glumačkog izbora.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment