Zanimljivosti

Frey Wille proslavio 4-ti rođendan u Srbiji!

Frey Wille proslavio 4-ti rođendan u Srbiji!
Podeli dalje

Poznati austrijski brend luksuznog nakita Frey Wille sinoć je proslavio svoj 4-ti rođendan u Srbiji, upriličivši mini tweet-up u radnji na Terazijama br. 26. Proslavu je uveličala i pevačica Lena Kovačević, koja je ambasador ovog brenda za Srbiju.

Uz ukusne kolače, šampanjac i sokove, prisutni su uživali u kreacijama Frey Wille nakita, modnim dodacima u vidu kravata, kaiševa, ešarpi, satova, ali i luksuznog pisaćeg pribora. Raznobojan, obogaćen plemenitim metalima i poludragim i dragim kamenjem, Frey Wille nakit je namenjen modernoj i sofisticiranoj ženi, koja zna šta hoće. Dobru atmosferu upotpunila je muzika sa novog CD-a „SanLene Kovačević, kao i najava da će održati koncert 7. decembra u Beogradu.

freywille_proslavio_4ti_rodjendan_u_srbiji_v4

freywille_proslavio_4ti_rodjendan_u_srbiji_v3

Frey Wille je svetski priznata kompanija u proizvodnji unikatnog emajliranog nakita sa fokusom na umetničko istorijsku autentičnost. Na tržištu je prisutna od 1950. godine, a poznata je po jedinstvenim umetničkim kreacijama, koje donose brojna priznanja. Jedno od takvih je i prestižna nagrada Ernst&YoungEnterpreneur of the Year”, koju je dobio Dr Friedrich Wille vlasnik i izvršni direktor kompanije, a koja je samo dodatna motivacija za širenje prefinjenog Frey Wille duha i postizanje novih poslovnih uspeha.

freywille_proslavio_4ti_rodjendan_u_srbiji_v2

freywille_proslavio_4ti_rodjendan_u_srbiji_v

Deo atmosfere sa rođendanskog druženja, pogledajte u albumu na našoj Facebook stranici.


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu