Zanimljivosti

Gola Natalie Portman u Diorovoj reklami!

Gola Natalie Portman u Diorovoj reklami!
Podeli dalje

gola Natalie Portman u Diorovoj reklamiSezona razgolićenih fotografija poznatih  se nastavlja. Juče ste mogli pročitati i videti provokativne fotografije Nicole Kidman, danas pogledajte šta to reklamira još jedna glumica, Natalie Portman.

Sezona razgolićenih fotografija poznatih  se nastavlja. Juče ste mogli pročitati i videti provokativne fotografije Nicole Kidman, danas pogledajte šta to reklamira još jedna glumica, Natalie Portman.
 

Za potrebe nove kolekcije Rouge Dior ruževa za usne, Natalie Portman nije se libila da skine sve do gole kože! Kolekcija uključuje osam novih nijansi, uključujući i onu koju natalie nosi u samoj reklami, Grège #169. Pored toga što je i njen lični izbor, deo prihoda od prodaje ove nijanse ići će dobrotvornoj ustanovi  Free the Children Association, čiji je ambasador.
 
Ovo nije prvi put da modna kuća Dior i Natalie Portman sarađuju. Glumica je nekoliko godina unazad bila zaštitno lice za parfem Miss Dior, kao i za Dior Skin tečni puder.
 

Ostaje samo pitanje da li je odluka za skidanje do gole kože pala zbog potreba same reklame ili da bi javnosti pokazala dobru figuru nakon porođaja – šta vi mislite?
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu