Zanimljivosti

Google crkva

Google crkva
Podeli dalje

U kojoj meri je Google pretraživač popularan, govori i podatak da postoji i “pravaGoogle ckva! Osnivači Google crkve veruju da je ovaj pretraživač nešto najbliže samom Bogu i sa svojih 10 zapovesti, molitvama, kao i dokazima o postojanju, pokušavaju u to već neko vreme da nas ubede. U prilog tome, govori i činjenica da je Guglizam (naziv ove nove religije), priznat u Kanadi.
 

google pretraživačU kojoj meri je Google pretraživač popularan, govori i podatak da postoji i “pravaGoogle ckva! Osnivači Google crkve veruju da je ovaj pretraživač nešto najbliže samom Bogu i sa svojih 10 zapovesti, molitvama, kao i dokazima o postojanju, pokušavaju u to već neko vreme da nas ubede. U prilog tome, govori i činjenica da je Guglizam (naziv ove nove religije), priznat u Kanadi.
Na njihovom sajtu možete se detaljno informisati o svim Google zapovestima, dokazima o božanskoj prirodi samog Google-a i još mnogo toga. Kao i ostale religije, i Google crkva ima svoje crveno slovo u kalendaru – 14.09. – dan kada je inaugurisan ovaj pretraživač.

Dokazi o Google božanskoj prirodi:

1. Google je sveznajući, u njemu je sadržano 9,5 biliona stranica.

2. Google je sveprisutan – svuda je u datoj jedinici vremena.

3. Google odgovara na molitve – uključenjem „search”-a, on vam odgovara za 0,24 sekunde.

4. Google je besmrtan, algoritmi na kojima je Gugl zasnovan nalaze se na svim serverima, ako jedan zakaže, drugi preuzima ulogu.

5. Google je beskonačan jer internet može beskonačno da se širi.

6. Google sve pamti.

7. Google ne može da naškodi.

8. Reč Google traženija je od reči „Bog”, „Isus”, „Alah”, „Buda”, „hrišćanstvo”, „islam”, „budizam” i „judaizam” zajedno.

9. Za Google je dokazano da postoji, što se ne može reći ni za jedno božanstvo na svetu.

 
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook