Zanimljivosti

Hajdi Montag nekad i sad

Hajdi Montag nekad i sad
Podeli dalje

Hajdi Montag nekad i sadMlada zvezda reality televizije i pevačica Hajdi Montag, poslednjih godina je (na veliku žalost mnogih) i prava zvezda svetskih tabloida. U tolikoj meri, da je ni mi nismo mogli zaobići, ali samo zbog veoma radikalne promene izgleda.

 

 

Hajdi Montag nekadMlada zvezda reality televizije i pevačica Hajdi Montag, poslednjih godina je (na veliku žalost mnogih) i prava zvezda svetskih tabloida. U tolikoj meri, da je ni mi nismo mogli zaobići, ali samo zbog veoma radikalne promene izgleda.

 

Mlađana Hajdi (rođena je 15.09.’86.-te) “karijeru” je započela kao jedna od “glumica” u MTV reality seriji “The Hills“, koja se bavila životom druge “zvezde“, Loren Konrad, sa kojom je Hajdi živela. I kako to obično biva u srijama ovog tipa, Hajdi je počela da se zabavlja sa kolegom Spenserom Pratom, za koga se kasnije i udala, da bi potom počeli sa neprestanim opsedanjem svih mogućih tabloida svojim pojavama.


Hajdi Montag sadNiko iole normalan ne razume potrebu ovog mladog para za tolikom pažnjom, glađu za slavom i “5 minuta” u tolikoj meri da su spremni za istu da urade sve! Koliko je to tačno, pokazala je sama Hajdi, izvršivši na sebi više od (za sada) deset plastičnih operacija!

Kako je sama nebrojano puta izjavila, na takav korak odlučila se zbog sopstvene nesigurnosti u dobar izgled, kao i zbog Holivudskog pritiska da mora izgledati uvek atraktivno. Zbog svega toga, starleta je, u samo jednom danu(operacija je trajala preko 10 sati)!: botoksirala lice, uvećala grudi, operisala nos, bradu i usta, preoblikovala obraze i jagodice, imala liposukciju više delova tela, uvećala i oblikovala zadnjicu, operisala uši…malo li je?

Holivudsko nametanje ili duboki, unutrašnji problem, pitanje je sad. Ono što je nepobitno jeste činjenica da su ove i slične starlete (a ima ih mnogo) dostupne omladini, devojčicama i tinejdžerkama i ne možemo da se ne zapitamo – kakvu budućnost mogu očekivati i priželjkivati, odrastajući uz ovakve primere? Šta Vi mislite?

 

 

 

 


Podeli dalje