Zanimljivosti

Harper Seven Beckham dobila manekenski ugovor!

Harper Seven Beckham dobila manekenski ugovor!
Podeli dalje

harper seven beckham dobila manekenski ugovorPrema pisanju Now Magazinea, ćerka poznatog fudbalersko-pevačkog para, devetomesečna Harper Seven Beckham nedavno je dobila ponudu u vidu manekenskog ugovora od strane firme koja prodaje bebi garderobu i poklone.

Prema pisanju Now Magazinea, ćerka poznatog fudbalersko-pevačkog para, devetomesečna Harper Seven Beckham nedavno je dobila ponudu u vidu manekenskog ugovora od strane firme koja prodaje bebi garderobu i poklone.

My 1st year je kompanija koja prodaje personalizovane poklone za klince i pored garderobe, u svom asortimanu imaju i obuću, opremu za bebe, igračke i još mnogo toga. Odvažili su se i poslali porodici Beckham pismo u kojem pozivaju malecku da postane njihovo zaštitno lice.

Kako su oba tvoja roditelja modne ikone, ne vidimo razlog zašto i ti ne bi započela sopstvenu karijeru u modnom biznisu, čak i tako ranom uzrastu.” deo je iz pisma.

Iako ne spada u decu koja oskudevaju u bilo čemu, ako joj se roditelji slože i pristanu na potpisivanje ugovora – Harper bi mogla postati jedno od najmlađih lica u modnom svetu i iza nekog modnog brenda.


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu