Zanimljivosti

I sam potvrdio: Bruce Jenner menja pol!

I sam potvrdio: Bruce Jenner menja pol!
Podeli dalje

U eksluzivnom intervjuu datom Diane Sawyer, poznati sportista potvrdio spekulacije: Bruce Jenner menja pol!

 

Bivši olimpijac, danas riality zvezda serijala Keeping Up With the Kardashians i bivši suprug Kriss Jenner, potvrdio je da je transrodna osoba, u sinoćnjem dvosatnom intevjuu emitovanom na ABC TV stanici.

Kako sam kaže, oduvek je bio zbunjen svojim rodnim identitetom, ali da je osećao kako ima dušu žene. Bio je devojka zaglavljena u muškom telu i mozak mu je mnogo više ženski, nego muški. Tokom osamdesetih, 5 godina je uzimao ženske hormone, tajno se oblačio kao žensko, što je priznao svojoj sestri, ali je odustao od svega, kako ne bi razočaravao ljude. U poslednjih godinu i po dana, ponovo je na terapiji ženskih hormona.

 

Ljudi me gledaju drugačije. Vide me kao mačo muškarca, ali moje srce i duša i sve što radim u životu, sve je to deo mene. Ženska strana je deo mene, rekao je Jenner.
Zašto se sad otkrivam? Pa, ne mogu više da povlačim zavesu, ok? Izgradio sam lep život, a opet, Bruce živi laž. Ona nije laž i ne mogu više tako da radim.

 

Brojne poznate zvezde su pružile tonu podrške Bruceu u njegovom putu ka tranziciji u ženu i smatraju ga hrabrom osobom koja menja stvari na bolje kod svih transrodnih osoba.

 

bruce_jenner_menja_pol_v

 

Ipak, za sada i trenutno, Bruce Jenner se još uvek javno ne identifikuje kao žena i traži da mu se svi obraćaju kao muškarcu. Što se tiče njegove porodice i dece, od svih Jennera i Kardashiana, Khloe je ta koja najteže podnosi njegovu promenu, dok se Kim umirila nakon što je Kanye West stao u stranu Brucea i objasnio da ništa ne vredi ako čovek nije ono što jeste.

A prema pisanju E!Online, ceo proces tranzicije iz muškarca u ženu, biće sniman ovog leta i emitovan kao poseban reality serijal.

Šta vi mislite o svemu ovome?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook