Zanimljivosti

I to je umetnost: dildo siluete

I to je umetnost: dildo siluete
Podeli dalje

i to je umetnost: dildo silueteStara dobra marketinško-reklamna krilatica „Seks prodaje“ odavno je uzela maha u svim sferama posla, pa tako i u umetnosti. Ovoga puta, u pitanju je izložba fotografija koje za temu imaju siluete seksualnog pomagala – njegovo veličanstvo dildo.

 

Stara dobra marketinško-reklamna krilatica „Seks prodaje“ odavno je uzela maha u svim sferama posla, pa tako i u umetnosti. Ovoga puta, u pitanju je izložba fotografija koje za temu imaju siluete seksualnog pomagala – njegovo veličanstvo dildo.

Umetnik Sam Kaplan, konceptualni skulptor i fotograf, na ideju da fotografiše i prikaže objekte koji se koriste iza zaključanih vrata i u najdubljoj intimi u malo drugačijem – pristupačnijem svetlu. Kako sam kaže, šetajući od stanice podzemne železnice do stana, prolazi pored velikog broja seksi šopova koji su ga i inspirisali da ove objekte pokaže u vidu prelepih predmeta.

Tako je nastala kolekcija fotografija, jednako provokativnog naziva kao i sama izložba, Insert Here, a koju možete i sami pogledati.

Da ne znate o čemu je reč, pomislili biste da su u pitanju lampe, vaze, lusteri, šahovske figure i ostali ukrasno upotrebljivi predmeti, zar ne?

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu