Zanimljivosti

Iznajmi stan Keri Bredšo i oseti se kao deo Seks i grad antologije!

Iznajmi stan Keri Bredšo i oseti se kao deo Seks i grad antologije!
Podeli dalje

Zavirite u stan Keri Bredšo, okačite garderobu u njenom plakaru, otkucajte blog post za njenim stolom i selfirajte se sa njenog prozora – i sve to kao deo AirBnb ponude!

Ljubitelji grada koji nikad ne spava i čuvene serije Seks i grad od 8. novembra mogu uživati u sasvim novom iskustvu! Naime, kao deo promotivne kampanje usled snimanja nastavka serije Seks i grad, ekipa se dosetila da osmisli i obožavaocima ponudi dosad nesvakidašnji ugođaj.

Za samo dve noći, kompanija stavlja na listu stan koji izgleda kao izmišljeni stan Keri Bredšo i to za svega 23 dolara po noći, a u znak 23-godišnje istorije serije. (Sa porezima i taksama, boravak će zapravo koštati 26,22 dolara, koju bi čak i sama Keri mogla priuštiti).

iznajmi stan keri bredšo detalj enterijera

Rezervacije se otvaraju u podne po istočnoevropskom vremenu u ponedeljak, 8. novembra za dve osobe i po jedno noćenje 12. i 13. novembra. Gosti mogu očekivati: personalizovanu virtuelnu dobrodošlicu, koja podseća na ispričani uvod u emisiji; boravak u rekreaciji Kerinog kultnog stana na Upper East Sideu; branč u Čelsiju, znate ono okupljanje tokom kojeg su se vodili mnogi razgovori koji su produbili Kerino prijateljstvo sa devojkama; kosmo za zdravicu – obavezno za svako druženje!; i naravno, šansa da se oblačiš u Kerinom legendarnom ormanu – obeleženo fotografisanjem u modi. Da bi proslavio Keriin povratak na filmsko platno, Airbnb će dati jednokratnu donaciju Muzeju studija, muzeju savremene umetnosti koji zastupa radove umetnika afričkog porekla.

keri bredšo plakar

Da li biste živele u jednom ovakvom stanu, po mogućnosti baš ovom u Njujorku? 😊


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook