Zanimljivosti

Kad bi se žene ponašale kao muškarci u barovima

Kad bi se žene ponašale kao muškarci u barovima
Podeli dalje

Šta bi bilo kad bi bilo, kad bi se žene ponašale kao muškarci u barovima… da li bi pripadnici jačeg pola ignorisali ili, pak, reagovali na sopstvene obrasce ponašanja?

Ako volite šaljive šbbkbb situacije koje, opet, pa na tako simpatičan način sasipaju istinu u lice, onda imamo pravu stvar za vas! Znate one situacije kad izađete uveče, bilo same ili sa prijateljicama, pa se nađete na meti nasrtljivih udvarača? Mnogi muškarci ove situacije i ne smatraju za ništa ozbiljno, dok nama itekako ostavljaju traga.

Smešno žalosna činjenica jeste da zaista ima puno momaka (kao I žena, da budemo fer) kojima itekako nedostaje osnovna sposobnost razumevanja druge osobe, nedostatak interesovanja te osobe bilo kroz govor tela, verbalne reakcijie, izraza lica. Ono čega ne nedostaje, u osnovi, jesu muškarci koji su, da kažemo tako, društveno nesposobni da “pokupe signale”. I pre nego što nas pojedini stave na “stub srama”, ne ovaj video nije namenjen svim muškarcima – samo onima koji se u njemu prepoznaju:


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment