Zanimljivosti

Kajli Džener najmlađi milijarder na svetu!

Kajli Džener najmlađi milijarder na svetu!
Podeli dalje

Sada i zvanično! U 21 godini, Kajli Džener je najmlađi milijarder na svetu!

Iako dolazi iz poznate porodice koja ne oskudeva u pozamašnim bankovnim računima, Kajli Džener prezime i poreklo nisu jedino što je doprinelo da se nađe na ovogodišnjoj Forbsovoj listi najmlađih milijardera. Kompanija Kylie Cosmetics je razlog što je Kajli Džener i zvanično najmlađa milijarderka na svetu.

Objavljujući svoju godišnju listu najbogatijih ljudi na svetu u 2019-oj, Forbs je istakao kako je Kajli ne samo najmlađi milijarder na svetu, već i najmlađi svih vremena! U tome je prestigla čak i Marka Cukenberga koji je tu laskavu titulu poneo sa 23 godine.

Ono što dodatno pobuđuje pažnju jeste i podatak da joj je na putu do nesvakidašnjeg uspeha pomogla jedna e-commerce platforma koja – gle, iznenađenja – nije WordPress! Ne, u pitanju je konkurent Shopify kojeg, pored Kylie, koriste i kompanije poput Tesle, Nestle, Badvajzera. Njeni razlozi za to? Navodno, nije želela da se „bakće“ sa developerima i želela je nešto lako za rukovanje. Da li je Shopify platio za ovu neverovatnu reklamu ili ne, nije nam poznato, no ne sumnjamo da će im ista doneti onoliko posla.

Kompanija koju je osnovala 2015. godine procenjuje se da vredi najmanje 900 miliona dolara, a samo 2018., ostvarila je profit od oko 360 miliona dolara.

Da li je ova vest dovoljna da E!News napravi novi rijaliti sa najmlađim članom Kardašijan-Džener klana u glavnoj ulozi ostaje da se vidi tek, činjenica da je Kajli Džener na vrhu Forbsove liste svakako će poslužiti kao inspiracija mladima širom sveta.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook