Zanimljivosti

Kako biti prijateljski nastrojeni dok nosite masku?

Kako biti prijateljski nastrojeni dok nosite masku?
Podeli dalje

Samo zato što mere propisuju fizičku distancu i nošenje maske, ne znači da ne možemo biti prijateljski nastrojeni i jednako društveni kao što smo i pre korone bili.

Kako biti prijateljski nastrojeni dok nosite masku i održati dobre međuljudske odnose? Upravo to je tema kojom se u svom stripu bavila doktorka i strip-crtač Grace Farris.

Naime, Grace je multitalentovana žena iz Njujorka koja na svom Instagram nalogu redovno objavljuje poučne, zanimljive, intuitivne i – često pravovremeno trendi – stripove. Nešto poput Zombijane, na primer, ili Kaće Gaj.

Usled činjenice da je pandemija korona virusom zahvatila gotovo čitav svet i da, u moru mnogih briga, mesto zauzima i ona kako ostati i biti prijateljski nastrojeni uprkos merama zaštite, Grace je kreirala strip crtež sledeće sadržine:

kako biti prijateljski nastrojeni dok nosite masku

Znači, za uspešno održavanje međuljudskih odnosa i nastavak prijateljstva i pored nošenja maski i držanja distance, Grace preporučuje sledeće:

  • Smešite se i manijakalno mašite
  • Budite glasni u iskazivanju prijateljskih pozdrava
  • Naglašeno iskazujte emocije
  • Budite jednostavni

Nadamo se da su vam ovi praktični saveti od koristi – ako jesu, opišite kako u komentarima i podelite sa nama neke vaše omiljene strip-crtače.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook