Zanimljivosti

Kako sačuvati i umnožiti novac

Kako sačuvati i umnožiti novac
Podeli dalje

Svakodnevno primamo gomilu mailova, što od prijatelja, što od naših posetioca. Ovom prilikom, objavljujemo interesantan tekst o pravom načinu za upotrebu novca. Zabavite se čitajući!

 

 

Svakodnevno primamo gomilu mailova, što od prijatelja, što od naših posetioca. Ovom prilikom, objavljujemo interesantan tekst o pravom načinu za upotrebu novca. Zabavite se čitajući!
Kako upotrebiti Novac

Da bi zarađeni novac voleo Vašu kuću, dana kada dobijete platu ne treba trošiti ni jedan Dinar, cela suma mora da prenoći kod kuće. Neki čarobnjaci životne mudrosti savetuju  da treba sačuvati godinu dana krupnu novčanicu, koja će se, tvrde oni “napuniti” vašom energijom i počeće da privlači prema sebi novac. Novca neće biti: ako zviždite u sobi i mrvice sa stola čistite rukom. Ne valja pozajmljivati komšinici hleb i so – obezbeđenost (u novcu) tada može da napusti vašu kuću i otići u drugu porodicu.

Da bi u kući bilo para, metlu treba postaviti ručicom na dole. Povišicu plate najbolje tražiti u sredu po danu. Ne tražite na zajam pare u ponedeljak, ne dajte zajam u utorak i ne vraćajte dug u petak.  Davati i uzimati zajam obavezno ujutru, zato što bilo kakve operacije s parama uveče vode ka propasti.  I uopšte, trudite se da nikada ne tražite zajam, a češće dajte na zajam jer vi tada  “kao” da programirate pare, da vam se vrate.

Džepove odeće koja se van sezone veša u orman, napunite sitnim papirnim novcem, i još da znate da pare ne vole probijene džepove ili otpalu dugmad. Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar sitna metalna moneta. Sav novac mora biti glavnom stranom okrenut prema gazdi. U najmanjoj pregradi čuvajte novčanicu od jednog dolara savijenu u trougao. Takođe u novčaniku treba da postoji i “srećna moneta”(prva zarađena ili dobijena od dobrog čoveka ili od nekog uspešnog posla i sl.). Tu monetu ne valja potrošiti – ona je srećan talisman obezbedjenosti, inače pare se mogu naljutiti, i neće dolaziti u vaše ruke.

Dobijene pare na kocki, zaradjene nepošteno, nađene, pocepane itd. ne donose sreću i zato, ne treba da se zadržavaju u vašem novčaniku. Podelite ih sirotinji ili brzo potrošite.

Posle pročitanog, verovatno ste shvatili, da je pare vrlo lako izgubiti a takođe nije  složeno ni privući ih sebi.  Da ne bi izgubili novac pridržavajte se više izloženih pravila.Takođe, da bi privukli pare pošaljite ovaj tekst svojim drugovima i poznanicima na ICQ ili E-mail i pare će početi da se privlače, zato što samim tim vi pokazujete parama, kako ih vi volite i kako su vam drage.

Ukoliko izbrišete ovu stranicu posle čitanja i nikome je dalje ne pošaljete, bićete godinu dana siromašni.

No ako Vi pošaljete ovo maker na dve adrese, imaćete 3 godine sreće i gomilu para.

 
 
 

 


Podeli dalje

3 komentara

Click here to post a comment

Facebook