Zanimljivosti

Kim i Kanye ce kriti bebu od javnosti

Kim i Kanye ce kriti bebu od javnosti
Podeli dalje

kim i kanye ce kriti bebu od javnostiPoznata holivudska starleta Kim Kardashian, koja je svoju „karijeru“ izgradila pred očima javnosti, okreće novi list! Prema navodima svetske štampe, ona i otac njenog budućeg deteta, pevač Kanye West, odlučili su da svoje buduće dete kriju od TV kamera i javnosti!

 

Poznata holivudska starleta Kim Kardashian, koja je svoju „karijeru“ izgradila pred očima javnosti, okreće novi list! Prema navodima svetske štampe, ona i otac njenog budućeg deteta, pevač Kanye West, odlučili su da svoje buduće dete kriju od TV kamera i javnosti!

kim kardashian i kanye westKako svetski mediji prenose, a i izvori bliski ovom popularnom paru, Kim je rešila da najmanje 6 meseci ne dozvoli  pristup TV kamerama, fotografima i novinama da fotografišu ili usnime bilo šta što je vezano za bebu i njen razvoj, kada se rodi. Kako je termin rođenja predviđen za juli ove godine (kad i kraljevska beba Kejt Midlton i princa Vilijama), pretpostavlja se da će prve slike K&K naslednika ugledati svetlost dana oko Nove godine.

Iako je postala poznata upravo zahvaljujući TV kamerama i moru paparaca, a „posao“ razvila do te mere da za jedan promo tvit naplaćuje zapanjujućih 25.000$ (prema navodima E!Online), Kim Kardashian želi što više privatnosti, kada je njena buduća porodica u pitanju – ali ne kritikuje i ne osporava potez njene rođene sestre Kourtney, koja je kamerom zabeležila rođenje svoja oba deteta.

Da li je u pitanju još jedan marketinški potez Kardashian mašinerije, ostaje da se vidi. Jer, od kako je objavila vest da je trudna, starleta Kim ne silazi sa naslovnih strana novina i magazina:)


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu