Zanimljivosti

Kim Kardašijan i Gap na sudu

Kim Kardašijan i Gap na sudu
Podeli dalje

kim kardashianTužba koju je poznata starleta Kim Kardashian podnela protiv modne kuće The Gap, zbog angažovanja manekenke koja podseća na nju u kampanji za Old Navy, mogla bi joj se obiti o glavu i ozbiljno naškoditi njenoj, ionako poljuljanoj, ‘karijeri’.

Tužba koju je poznata starleta Kim Kardashian podnela protiv modne kuće The Gap, zbog angažovanja manekenke koja podseća na nju u kampanji za Old Navy, mogla bi joj se obiti o glavu i ozbiljno naškoditi njenoj, ionako poljuljanoj, ‘karijeri’.

 Kim je jula prošle godine presavila tabak i odlučila da tuži The Gap za iznos između 15 i 20 miliona dolara, jer su angažovanjem manekenke koja veoma podseća na nju stvorili konfuziju na tržištu i prekršili njena prava intelektualne svojine (?!). Kompanija The Gap je na optužbe reagovala komentarom “Smešna je” i nedavno su angažovali advokata Louis Petricha, koji bi ovoj starleti mogao ‘doći glave’. Naime, ovaj poznati holivudski advokat će za potrebe suđenja ispitati kolika je zapravo vrednost Kimine reputacije kao ‘poznate ličnosti, glumice, pevačice i plesačice’, kao i sve finansijske ugovore koje ima sa partnerima, a vezane za njene kolekcije garderobe, modnih detalja i parfema.

Dodatnu pometnju izaziva i činjenica da je manekenka ‘kopija’ Melissa Molinaro bila devojka sportiste Reggie Busha u isto vreme kad i Kim, pa će svo troje biti pozvani kao svedoci u ovom,kako se predviđa, uzbudljivom suđenju. Da li će ovaj slučaj biti početak kraja za Kardashian klan ili je i ovo tek jedan od unapred izrežiranih poteza mame Kriss a zarad sve veće popularnosti (i para od iste) za celu porodicu, ostaje da se vidi.

 


Podeli dalje