Zanimljivosti

Kuća strave i ove godine u ADA MALLu

Kuća strave i ove godine u ADA MALLu
Podeli dalje

U susret najzabavnijem i najstrašnijem prazniku Kuća strave SpookyVille nas i ove godine očekuje u ADA MALLu.

Naime, ADA Mall i ove godine priprema specijalni program do 31. oktobra, uz super popuste. Jedinstveni projekat na ovim prostorima, KUĆA STRAVE, za svoje posetioce ovim povodom priprema specijalni program, novi scenario sa strašnim kreaturama. Oktobar mesec tako poprima razmere ZLOKTOBRA, a u okviru akcije očekuju vas nagradni specijali svakog petka, uz Halloween maskembar 31.10. Nagradna akcija KRVAVI PETAK stavlja vas na muke i daje vam zadatak da pronađete ukletu jabuku. Za najhrabrije i najveštije stižu pokloni. Lokacija Kuće stravenalazi se na prvom spratu šoping centra, pored radnje H&M.

Posebna draž ovogodišnje Noći veštica u Ada Mallu biće aktivacija SpookyVille na trećem spratu centra. U specijalno dekorisanom prostoru vas čekaju neobične strašne instalacije za fotkanje, tarot druženja, specijalni bazar.

kuća strave u ada mallu

Za najmlađe posetioce poslednja dva vikenda u oktobru, 23. i 24. te 30. i 31., pripremaju se  dečije radionice od 12 do 15 časova. U saradnji sa KLIK studijom za decu, osmišljeno je preko 15 raznih igrica po radionici. Sve animacije su takmičarskog karaktera i sadrže  sportske, muzičke i edukativne igrice. Za cilj imaju da podstiču timski rad i takmičarski duh, sportske veštine, glumu, ples. Pripremili smo i FACE PAINTING akciju. Program će se održavati na trećem spratu Ada Mall (delu gde su restorani).


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook