Zanimljivosti

Lazna imena poznatih

Lazna imena poznatih
Podeli dalje

lazna imena poznatihDa i poznate svetske zvezde poseduju smisao za humor, govori i činjenica da smišljaju najneverovatnija lažna imena za prijavljivanje u hotelima. Istraživali smo na tu temu i evo šta smo sve otkrili.

 

 

Da i poznate svetske zvezde poseduju smisao za humor, govori i činjenica da smišljaju najneverovatnija lažna imena za prijavljivanje u hotelima. Istraživali smo na tu temu i evo šta smo sve otkrili.

britney spears i slashJeste li nekad čuli za Alottu Warmheart ili I.P. Freelyja? Sigurno ne, ali u pitanju su Britney Spears i legendarni gitarista Guns ’n Roses benda, Slasha :). I, mada je nepozat Britnin razlog za odabir ovakvog pseudonima pri prijavljivanju u hotel, Slash je pokazao duhovitost, budući da izgovaranjem njegovog pseudonima, dobijate rečenicu „Piškim slobodno“ – čisto ako poželite da im banete i tražite po autogram.

Gospodin i gospođa Smith iliti Brad Pitt i Angelina Jolie se u hotelima prijavljuju pod imenom Bryce and Jasmine Pilaf. A kada je sama, gospođica/gospođa Jolie često koristi i lažno ime Miss Lollipop.

Elton John takođe voli da koristi više lažnih imena, pa tako imamo Sir Humprey Handbaga, Boboa Latrinea i Briana Bigbuna. Bon Jovi voli da koristi ime lika iz predstave i filma „Tramvaj zvani želja“ Stanleya Kowalskog; dok Nicole Scherzinger iz benda The Pussycat Dolls koristi ime iz crtanog filma – Edna Krabapple iz The Simpsons.

justin bieber i george clooneyMeđu duhovitim holivudskim zvezdama su i Justin Bieber koji za potrebe inkognito prijavljivanja u hotele koristi ime Chandler Bing – ako vam zvuči poznato, to je zato što je u pitanju lik Matthewa Perryja iz popularne serije „Friends“. Hip-hop pevač Jay-Z koristi pseudonim Frank Sinatra, ali nije poznato pod kojim se imenom prijavljuju njegova supruga Beyonce. George Clooney je poznat po svojim pošalicama, a takav je i kada se prijavljuje u hotel – koristeći ime Arnold Schwarzenegger :). Britanska glumica Kate Beckinsale se potpisuje kao Sigourney Beaver, a Tom Cruise kao Cage Hunt.

Justin Timberlake se često u hotele prijavljuje pod imenom Mr. Woodpond, a sir Paul McCartney kao Apple C. Vermouth.

Da li im i u kojoj meri ova lažna imena pomažu u zaštiti privatnosti dok odsedaju u hotelima? Da čujete neko od ovih pseudonima, da li biste posumnjali da se iza njih krije neka poznata ličnost ili ne i koje biste vi lažno ime odabrali za sebe?

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Isus je predivni Gospod,svojom ljubavlju sve je ispunio Bog * Skoro svi hoce da zive po svojoj volji * Isus voli malu decu * Skoro nijedna osoba nece da zivi po volji Bozijoj * Kada bi svaka osoba zivela po zapovestima Gospodnjim,ili po Bozijoj volji,tada svima bi bilo dobro * Kada drugi put dodje Isus,tada ce svima biti dobro,to jest onima koji ostanu prilikom Njegovog dolaska * Skoro svaka osoba na zemlji sluga je satanin,jer su neki svesno,a neki ne svesno pod vlascu djavola * Sta koci i sprecava da zive po zapovestima Gospodnjim,misleci na one koji tako ne zive,hoce se reci da nemaju opravdanja oni sto cine zlo * Izuzecima cast * Isusu slava * A vi znate Gospodnje zapovesti * Bozija volja je u Svetom Pismu * Zapovesti Gospodnje nisu teske,a kroz Novi Zavet u Jevandjelju po Mateju,glava 22,kazu ovi stihovi : ” 35 I upita jedan od njih zakonik kušajući Ga i govoreći:36 Učitelju! Koja je zapovest najveća u zakonu?37 A Isus reče mu: Ljubi Gospoda Boga svog svim srcem svojim, i svom dušom svojom, i svom misli svojom.38 Ovo je prva i najveća zapovest.39 A druga je kao i ova: Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe.40 O ovima dvema zapovestima visi sav zakon i proroci. ” Ona osoba sto ti pomogne jeste tvoj bliznji * Mnogo je bolji i sigurniji put kada se zivi po Bozijoj volji i zapovestima Gospodnjim * Bogu slava * Gospod neka vas blagoslovi i neka vas cuva * Amin

Facebook

Zaprati nas na Instagramu