Zanimljivosti

Maria Sharapova pokrenula slatki biznis

Maria Sharapova pokrenula slatki biznis
Podeli dalje

maria sharapova pokrenula slatki biznisMultitalentovana teniserka Maria Sharapova, pored upliva u manekenske vode i razne preduzetničke vode, ušla je i u biznis slatkiša, predstavivši nedavno liniju slatkiša pod nazivom Sugarpova.

Multitalentovana teniserka Maria Sharapova, pored upliva u manekenske vode i razne preduzetničke vode, ušla je i u biznis slatkiša, predstavivši nedavno liniju slatkiša pod nazivom Sugarpova.

U ponudi je 12 različitih ukusa i oblika gumenih slatkiša, svaki sa posebnim imenom i simpatičnim opisom. Tu su gumene usne – kao šećer, ušećerene kisele trakice, teniske loptice – ukus pobede i još dosta različitih ukusa i oblika, za svakog po nešto.

Osim što su slatki i slasni, Sugarpova slatkiši imaju i društveno korisnu ulogu: deo zarade od njihove prodaje, Sharapova će redovno donirati fondaciji Maria Sharapova, koja pomaže deci širom sveta.

Sugarpova slatkiši se prodaju po pojedinačnoj ceni od 5.99$ ili 49.99$ za ceo set od 12 pakovanja i možete ih potražiti na ovom sajtu.

 

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu