Zanimljivosti

Maska za mršavljenje lica

Maska za mršavljenje lica
Podeli dalje

Ko drugi, do Japanci – na prvom mestu po neobičnosti raznoraznih izuma za sve moguće prilikei neprilike! Tako i ovoga puta; izumeli su masku za mršavljenje lica – samo jedan u moru primera šta su sve žene u stanju da urade zbog muškaraca.
 
 

 

 

maska za mršavljenje licaKo drugi, do Japanci – na prvom mestu po neobičnosti raznoraznih izuma za sve moguće prilikei neprilike! Tako i ovoga puta; izumeli su masku za mršavljenje lica – samo jedan u moru primera šta su sve žene u stanju da urade zbog muškaraca. 

 

Kao što se na slici može videti, u pitanju je blaža varijanta Majkl Majersove maske, iz filmaPetak 13”. Kako je predviđeno, za sve one lenjivice koje ne žele prirodnim putem (čitaj: vežbanjem) da stanje svoj višak – ova gumena maska se svakodnevno nosi 20 do 30 minuta, radi željenog efekta. Da li je i koliko proizvod delotvoran, ni posle svog uloženog truda u intentet pretraživanje radi odgovora, nismo uspeli da saznamo. Takođe, ne znamo ni da li maska deluje po principu stezanja ili znojenja, no, jedno ostaje sigurno – kupovina ovog proizvoda čisto je bacanje novca i verujemo da niko zdravog razuma ne bi pomislio da isti kupi, čak ni u šali!
 

Sa druge strane, Noć veštica se bliži – nekom bi mogla poslužiti kao prigodna maska.

 

 

 


Podeli dalje

Facebook