Zanimljivosti

Maturska haljina razdora

Maturska haljina razdora
Podeli dalje

Ko bi rekao da maturska haljina može izazvati toliko buke, oprečnih komentara i poriv da se napadnu i krojačica i sama učenica?


Ne znate o čemu govorimo? Čitajte dalje.

Pre par dana, u jednoj od Facebook grupa (nadgradnja nekadašnjih foruma), specijalizovane za krojački zanat, jedna od krojačica se pohvalila maturskom haljinom koju je uradila za mušteriju. I sve to ne bi bilo iole zanimljivo za vest, da nije jednog detalja. Samog izgleda haljine. Koja izgleda upravo ovako, poput kreacija viđenih na J.Lo, Beyonce, Kim Kardashian:

devojka ispreg gvozdene kapije u providnoj haljini, maturska haljina koja je izazvala polemike
Možete pretpostaviti kakvi su komentari usledili (ubrzo obrisani od strane administratora grupe). Od toga da je neprimerena, da ne treba da je nosi devojka od 18 godina, da je za bar i noćne nastupe, a svakako i za noćni rad, samo su neke od reakcija koje su usledile ispod fotografija.

Ali ni tu stvari nisu stale. Naime, u jednoj drugoj Facebook grupi, namenjenoj prosvetnim radnicima, povela se rasprava na istu temu, gde su nastavnici polemisali da li bi se tako obučenoj devojci dozvolilo da uopšte dođe na maturu, sa jednako sličnim komentarima:

A šta vi mislite? Da li je ova haljina previše za matursko veče ili ne?

 

Foto: Facebook

Save

Save

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook