Zanimljivosti

Maybelline šminkanje za beogradske maturante

Maybelline šminkanje za beogradske maturante
Podeli dalje

Povodom sezone glamuroznih maturskih balova u hotelu Hyatt u Beogradu, Maybelline New York u saradnji sa drogerijama Lilly organizovao je specijanu akciju profesionalnog šminkanja za beogradske maturantkinje. Maturanti koji budu slavili svoje matursko veče u hotelu Hyatt dobiće pozivnicu sa kuponom od 20 odsto za kupovinu Colossal maskare i jednog Maybelline proizvoda, što će im omogućiti besplatno profesionalno šminkanje.

 

Povodom sezone glamuroznih maturskih balova u hotelu Hyatt u Beogradu, Maybelline New York u saradnji sa drogerijama Lilly organizovao je specijanu akciju profesionalnog šminkanja za beogradske maturantkinje. Maturanti koji budu slavili svoje matursko veče u hotelu Hyatt dobiće pozivnicu sa kuponom od 20 odsto za kupovinu Colossal maskare i jednog Maybelline proizvoda, što će im omogućiti besplatno profesionalno šminkanje.Zainteresovani učenici moći će da zakažu šminkanje i rezervišu svoj termin u parfimerijama Lilly na sajtu zasijaj kao zvezda.
 

Ova jedinstvena akcija traje sve do 25. juna u objektima Lilly parfimerija. Ovo je već sedma godina kako se Maybelline New York pojavljuje kao pokrovitelj maturskih večeri organizovanih u Hayattu u želji da bude deo neponovljive večeri u životu svake devojke i omogući im da zablistaju kao zvezde.

 


Podeli dalje

Facebook