Zanimljivosti

Megan Markl obrisala svoje naloge na društvenim mrežama!

Megan Markl obrisala svoje naloge na društvenim mrežama!
Podeli dalje

Megan Markl obrisala svoje naloge na društvenim mrežama, jer kako jedna buduća princeza može imati drugi život sem onog koji joj predstoji ulaskom u kraljevsku porodicu?

I to se dešava, verovali ili ne. Posle vekovne borbe za jednaka prava, za pravo žena da imaju i svoj glas i svoj život i pravo da sa njim rade šta i kako hoće, ovaj jedan potez kao da briše sve što je do sada rađeno. Jer, to što je Megan Markl obrisala svoje naloge na društvenim mrežama znači upravo to. Unazađivanje i vraćanje žena u prošlost, u vreme kada se znalo gde je ženi mesto – u senci iza muškarca, kao ukras i stvorenje bez prava glasa i prava na sopstveni izbor.

Mislite da preterujemo? Princ Vilijam i Henri, kao ni princeza Kejt Midlton nemaju naloge na društvenim mrežama te je bilo za očekivati da ih ni sama Megan nema. Ulaskom u kraljevsku porodicu prećutno se pristaje i na online život isključivo kroz naloge Kensingtonske palate te je, vrlo verovatno, po protokolu, buduća princeza naloge morala da ugasi.

Prema izvoru iz palate do kojeg je došao magazin Time, „gospođica Markl je sama odlučila da naloge ugasi jer ih nije koristila već neko vreme“.

Kao da brisanje naloga može ujedno obrisati i činjenicu da je Megan Markl imala itekako uspešan i ostvaren privatni i poslovni život pre udaje za kraljevsku porodicu…


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook