Zanimljivosti

Mel Gibsonova maceha trazila zabranu prilaska od suda!

Mel Gibsonova maceha trazila zabranu prilaska od suda!
Podeli dalje

mel gibsonova maćeha trazila zabranu prilaska od sudaJoš jedan u nizu pokazatelja da sa Mel Gibsonom zaista nešto nije u redu, jeste podatak do kojeg sam došla a koji govori da je čak i njegova maćeha, 78-godišnja Teddy Joe Hicks Gibson tražila od suda zabranu prilaska!

Još jedan u nizu pokazatelja da sa Mel Gibsonom zaista nešto nije u redu, jeste podatak do kojeg sam došla a koji govori da je čak i njegova maćeha, 78-godišnja Teddy Joe Hicks Gibson tražila od suda zabranu prilaska!
 
Prema sudskim dokumentima, postoje pisani tragovi po kojima je Mel najmanje četiri puta verbalno zlostavljao svoju maćehu, dovodeći je do suza. Netrpeljivost je porasla nakon što mu je otac oboleo od neimenovane bolesti, a koju supruga ne želi da leči alternativnim metodama i eksperimentalnim lekovima, za koje se Mel i sestra mu Maura zalažu.
Ovi neprijatni porodični odnosi, kao i sama bolest uticali su da tata Gibson odluči da se razvede, nakon čega kreće učestala Melova agresija prema Teddy i bezbrojni pokušaji da je izbaci iz kuće u kojoj živi. Zbog svega toga, ova vremešna gospođa je od kalifornijskog suda tražila zabranu prilaska, sprečavanje izbacivanja iz njenog doma ali i da prekine da joj onemogućava komunikaciju sa svojim – još uvek – zakonitim suprugom.
Stvarni problem ili borba za novcem – ostaje da se vidi tek, očigledno je da je Mel pogubio koju dasku u glavi, još onomad sa slučajem Oksane Grigorieve.
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu