Zanimljivosti

Miranda novi guverner Njujorka?

Miranda novi guverner Njujorka?
Podeli dalje

Od trača do istine: Miranda novi guverner Njujorka? Verovali ili ne, glumica koju je uloga Mirande planetarno proslavila, danas objavila kandidaturu za mesto guvernera Velike Jabuke!


Kako saznajemo od E!Online (od koga bi drugo?:)), glumica Sintija Nikson (zgodnog li političkog prezimena) danas je objavila kandidaturu za mesto guvernera Njujorka.

Vest o kandidaturi, glumica iz serije Sex and the City objavila je na Twitteru, pozvavši sve zainteresovane i pristalice da joj se pridruže u nadmetanju protiv sadašnjeg guvernera Andrjua Kuoma koji je, prema pričama u političkim krugovima, jedan od najvećih favorita za demokratskog kandidata za predsednika 2020. godine.

miranda novi guverner njujorka najava na twitteruU slučaju da pobedi, Sintija Nikson bi bila prva gej osoba i prva žena na mestu guvernera Njujorka.

Ako je jedan Ronald Regan bio predsednik Amerike, Švarceneger guverner Kalifornije, jedan Donald Trump sadašnji predsednik najveće sile na svetu, ko kaže da Sintija ne može poneti titulu novog guvernera NJujorka? Sve je moguće u Americi, zemlji snova i slobodnih.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook