Zanimljivosti

Najseksipilnija žena svih vremena

Najseksipilnija žena svih vremena
Podeli dalje

najseksipilnija žena svetaDok je Google Translate opsednut Angelinom Jolie, čitaoci Mens Health magazina, opsednuti su, kako rezultati ankete pokazuju, Jennifer Aniston!

Dok je Google Translate opsednut Angelinom Jolie, čitaoci Mens Health magazina, opsednuti su, kako rezultati ankete pokazuju, Jennifer Aniston!

Po toj anketi, Jennifer je pobedila i legendarnu Marilyn Monroe, koja je završila na terćem mestu, ali i gorepomenutu Angelinu, koja je dospela na 10 poziciju ove liste. Kao razloge zašto je baš ona proglađena najseksipilnijom ikad, čelnici sajta rezultate su protumačili ovako:

Smešno je seksi, a Jennifer Anniston je smešna. Njena racionalna ličnost čini je dostupnom, dok njen ljubavni život izaziva simpatije kod ljudi, koje ni svi oni romantični filmovi koje snima ne mogu umanjiti. Ostali seks simboli su jednodimenzionalni, postajući jednolične ikone u procesu, dok je kroz svoju karijeru Aniston ostala seksi, zabavna i nepogrešivo realna.
Neke od ostalih žena na listi najseksipilnijih svih vremena su i:
–    Tina Turner – 99. mesto
–    Mila Kunis – 96. mesto
–    Audrey Hepburn – 82. mesto
–    Jennifer Lopez – 60. mesto
–    Kim Basinger – 51. mesto
–    Jenna Jameson – 49. mesto
–    Paris Hilton – 46. mesto
–    Beyonce – 33. mesto
–    Kim Kardashian – 26. mesto
–    Monica Bellucci – 21. mesto
–    Scarlett Johansson – 12. mesto
Sama Jennifer o ovoj seksi časti rekla je kako je njen izbor za najseksi damu ikad feministička ikona Gloria Steinem, zato što je kompletna, a to je seksi.
E sad, pitanje je u kojoj meri je anketa bila objektivna i regularna; ili je u pitanju ona – u našem podneblju poznata situacija: 2:0 za tebe, a sad se malo valjajNele Karajlić-Emir Kusturica.
 

Podeli dalje

Facebook