Zanimljivosti

Nastavila očevim stopama: Bindi Irwin ambasadorica životinja

Nastavila očevim stopama: Bindi Irwin ambasadorica životinja
Podeli dalje

Jedna odvažna i neustrašiva devojčica nastavila očevim stopama: Bindi Irwin je istinski ambasador životinja!

 

Steve Irwin, australijski istraživač poznat po emisijima o krokodilima, preminuo je 2006. godine tokom snimanja dokumentarca “Najsmrtonosnije životinje u okeanu” kada ga je morska raža probola u srce.

nastavila_očevim_stopama_v

Iza sebe je ostavio ćerku Bindi koja sledeći mesec slavi 17. rođendan i upravo završava srednju školu nakon koje se u potpunosti posvećuje radu u porodičnom parku za reptile Australia Zoo.

nastavila_očevim_stopama_v1
Vreme uistinu leti jer još uvek nam je u sećanju nam kako glumi s ocem i prati ga na snimanjima. U međuvremenu je u svom showu „Bindi the Jungle Girl“ na Discovery Kids Channelu pozirajući pred kamerama s lutkicom napravljenom prema njezinom liku, educirala gledaoce o životinjskom svetu.

 

„Tata mi je dao savet koji ću pamtiti do kraja života – Ponašaj se prema životinjama kako bi htela da se sva živa bića ponašaju prema tebi! I to je živa istina,“ izjavila je 16-godišnja Bindi za eOnline.

 
Na Instagramu  mlada ambasadorica životinjskog carstva ima nešto manje od 300 000 pratilaca, a pregdledavajući njezine fotografije sasvim nema mestu iznenađenju kada ju vidimo u toplom zagrljaju sa zmijama, krokodilima i ostalim životinjima.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook