Zanimljivosti

Neobične stock fotografije

Neobične stock fotografije
Podeli dalje

Još jedan od internet fenomena: ove neobične stock fotografije sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima, pogledajte zašto!

Po definiciji, stock fotografije su profesionalne fotografije koje se koriste u komercijalne svrhe, poput dopunjavanja publikacija, oglasa itd. Ali u stvarnosti dobro znamo da su mnoge stock fotke toliko čudne I neobične da su postale pomalo sinonim za bizarne, besmislene i grozne fotografije zbog kojih su posebno smešne.

Upravo ovaj precizan kvalitet otkačenih i čudesnih elemenata fotografije omogućava vam da odmah shvatite da je ono što vidite stock slika i ništa drugo. Zahvaljujući ovom subredditu koji ima 333.000 članova, sada imamo najozbiljniju „, da li se oni zezaju sa mnom?“ „da li vidite ono što vidim?“ kompilaciju koja postavlja mnogo više pitanja nego što daje odgovora. Zavalite se i uživajte u ovim neobičnim stock fotografijama koje će vas itekako zamisliti.

Neobične stock fotke

Ako vas ove fotografije nisu uznemirile, stotine drugih koje se nalaze na gorepomenutom subredditu sigurno hoće! Iz tog razloga nismo postavljale one najšokantnije i ničim izazvano iscenirane, no, upozoravamo da povedete računa jer neke od njih baš mogu izazvati neželjene reakcije.

Na koje ste neobične stock fotografije vi naišli surfujući netom? Podelite sa nama u komentaru izvor sajta ili samu fotografiju.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment