Zanimljivosti

Neobicni hobi Johnny Deppa

Neobicni hobi Johnny Deppa
Podeli dalje

neobisni hobi johnny deppaNije tajna da je od nedavno holivudski srcelomac Johnny Depp ponovo slobodan i “na tržistu” za sve pripadnice lepšeg pola. Ono što se manje o njemu zna, jeste njegov neobičan hobi – sakupljanje kolekcionarskih lutki!

johnny depp sakuplja lutkeNije tajna da je od nedavno holivudski srcelomac Johnny Depp ponovo slobodan i “na tržistu” za sve pripadnice lepšeg pola. Ono što se manje o njemu zna, jeste njegov neobičan hobi – sakupljanje kolekcionarskih lutki!
 
Prema pisanju svetske štampe, u pitanju je ozbiljan i skup hobi, jer nisu u pitanju bilo kakve lutke – već više desetina limitiranih Barbie serija, kao i lutke poznatih ličnosti! Johnny, između ostalog, ima lutke Beyonce iz perioda kada je bila deo grupe Destiny’s Child, kompletnu postavku dečije hit trilogije High School Musical, Elvisa, dečake iz benda New Kids on the Block, pa sve do trenutno popularne glumice/starlet Lindsey Lohan i njene nanogice!
Pored samih lutki, izvori navode da Johnny Depp poseduje i zavidnu kolekciju aksesoara za njih, prateći trenutna dešavanja u životima zvezda čije lutkice sakuplja. Da li u svojoj kolekciji poseduje i lutku sa sopstvenim izgledom, još uvek nije poznato, ali bi bilo interesantno otkriti.
 
 

Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu