Zanimljivosti

Novogodišnje predstave u KomBank dvorani!

Novogodišnje predstave u KomBank dvorani!
Podeli dalje

Novogodišnje predstave u KomBank dvorani su pravi način da sa decom provedete kvalitetno vreme pred praznike – evo šta vas očekuje naredne dve subote!

Već sutra, 21. decembra, u terminima od 13 i 18 časova, očekuje nas dobro poznata predstava Snežna kraljica. Čarobna priča koja govori o večitoj borbi dobra i zla i koja se, naposletku, okončava pobedom ljubavi i dobra, nastala po čuvenoj bajci Hansa Кristijan Andersena.

snezna-kraljica-original-10364

Ono što ovu predstavu čini aktuelnom i popularnom – pored same poruke bajke – jeste što je adaptirana za pozorišnu scenu u savremenom ruhu spajajući jak emocionalni, vizuelni i zvučni utisak.

Uloge u predstavi poverene su Kristini Savkov, Danilu Brakočeviću, Aleksi Iliću, Mariji Radovanov, Slobodanu Ninkoviću, Nedi Danilović, Danilu Milovanoviću, Slavici Vučetić, Ivanu Đuriću i Jelici Gligorin. Pripovedač je Saša Latinović, a predstavu je režirala Bisera Kolevska.

Narednog vikenda, 28. decembra, očekuje nas premijera Novogodišnjeg magičnog showa, mađioničarskog spektakla za celu porodicu! Pod okriljem mađioničara Igora Trifunova i njegove družine, prepustite se neverovatnoj novogodišnjoj čaroliji kojoj će prisustvovati i sam Deda Mraz! Savršen način da sa najmlađima uplovite u novogodišnje slavlje!

novogodišnji-magični-show

Karte su u prodaji na blagajni KomBank dvorane kao i na svim prodajnim mestima TicketVisiona – vidimo se!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook