Zanimljivosti

Obama otkriva tajni recept piva Bele Kuce

Obama otkriva tajni recept piva Bele Kuce
Podeli dalje

obama otkriva tajni recept piva bele kucePod pritiskom ljubitelja piva i ostale javnosti, američki predsednik Barack Obama uskoro će otkriti tajni recept za pivo koje, od prošle godine, sam pravi!

Pod pritiskom ljubitelja piva i ostale javnosti, američki predsednik Barack Obama uskoro će otkriti tajni recept za pivo koje, od prošle godine, sam pravi!

White House Honey Ale je pivo koje je Obama počeo da pravi januara prošle godine, a koje u sebi sadrži izvesnu dozu meda i pravi se na tradicionalan način. Nedavna peticija za otkrivanje recepta, pokrenuta na samom sajtu Bele Kuće, za svega dve nedelje sakupila je više od 12.000 potpisa. Dovoljno da predsednik održi mini konferenciju i objavi kako će uskoro i po završetku internet kampanje, podeliti sa svima tajni recept piva koje se u Beloj Kući služi u raznim svečanim prilikama.

Možda nikada nećemo biti u prilici da budemo u Beloj Kući, ali ako se do 17. septembra skupi 25.000 potpisa, bar ćemo uživati u osvežavajućem piću koje pije i sprema predsednik Amerike lično.

EDIT:

Pod još većim pritiskom javnosti, ali i da bi iskoristio gužvu oko traženog piva za pridobijanja glasača, predsednik Obama i Bela Kuća objavili su recept za svoje pivo, koji možete pogledati u našoj kategoriji Pića.

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu